• PRO TV
  • Borat a încercat să-l facă pe O. J. Simpson să mărturisească dacă și-a ucis fosta nevastă

Borat a încercat să-l facă pe O. J. Simpson să mărturisească dacă și-a ucis fosta nevastă

Borat a încercat să-l facă pe O. J. Simpson să mărturisească dacă și-a ucis fosta nevastă

Sacha Baron Cohen se ține de glume nesărate în noul său show de televiziune Who is America? Actorul, cunoscut pentru rolul Borat, l-a pus în încurcătură pe O. J. Simpson, fosta mare legendă a fotbalului american.

Orenthal James Simpson (71 de ani) a fost acuzat în 1994 de uciderea fostei sale soții și a prietenului acesteia, însă starul NFL a fost absolvit de vină un an mai târziu. În ultima sa emisiune, în care face farse personalităților din diverse medii, Borat l-a avut ca invitat pe O. J. Simpson, pe care a încercat să-l prindă cu garda jos. Deghizat într-un playboy italian, comediantul a înscenat un conflict între el și „iubita” lui, pe care a „înjunghiat-o” de față cu Simpson. 

E superbă, dar uneori îmi vine să o ucid, știi tu”, a spus Sacha Baron Cohen, cu trimitere la acuzațiile din anii ’90 îndreptate împotriva fostului fotbalist. Comediantul a plusat, mărturisindu-i lui Simpson că are un partener de afaceri foarte bogat care ar plăti bani frumoși ca să audă povestea adevărată a uciderii „soției” sale. Toată scena a fost filmată cu camera ascunsă, iar Simpson nu știa acest lucru. 

Nu e prima dată când Cohen încearcă să facă farse de acest gen. Cu alt prilej a reușit să-l determine pe un politician american să-și dea demisia, după ce acesta s-a făcut de râs în emisiunea lui.

O. J. Simpson și Nicole Brown Simpson în 1994


„În primul rând ea nu era soția mea. Eram divorțați atunci. Iar în al doilea rând, nu am făcut-o eu. Oricum, nu am scăpat basma curată”, a mărturisit O. J. Simpson. Fostul sportiv a fost achitat de acuzația de crimă, în 3 octombrie 1995. Verdictul instanței a fost un eveniment urmărit la televizor de peste 100 de milioane de americani, iar reacția lor în acea zi a fost împărțită.

Nemulțumită de rezultatul procesului, familia lui Ron Goldman (prietenul fostei soții a lui Simpson) a deschis un proces civil împotriva starului NFL. Pe 5 februarie 1997, un juriu civil din Santa Monica l-a găsit în unanimitate responsabil pentru moartea celor doi. Simpson a fost obligat la plata unor despăguiri financiare în valoare de 33,5 milioane de dolari. În același an, Simpson a fost evacuat din casa sa din Los Angeles din cauză că nu a putut plăti ipoteca.

O. J. Simpson a mai avut probleme cu legea. În 2008 a fost întemnițat în Nevada, sub acuzația de răpire și jaf armat în Las Vegas. În octombrie 2017 a fost liberat condiționat, fiind pus sub supraveghere până în 2022.

O. J. Simpson s-a căsătorit în 1985 cu Nicole Brown, femeia după care i s-au aprins călcâiele cu mulți ani în urmă. Starul NFL se vedea cu Nicole chiar și în timpul mariajului său cu prima soție, Marguerite L. Whitley. A făcut doi copii cu Nicole Brown, însă mariajul lor nu a durat decât șapte ani. Au divorțat în 1992

O. J. și Nicole alături de cei doi copii (stânga). Simpson, în timpul procesului din 1995 (dreapta) 

Doi ani mai târziu, fosta lui soție și prietenul ei, Ron Goldman, au fost găsiți înjunghiați în fața locuinței ei, pe 12 iunie 1994. O. J. Simpson a fost primul suspect, având în vedere relația lor cu scâtei. El a atras și mai multe suspiciuni asupra sa după ce cinci zile mai târziu fugea de poliție la bordul unui automobil deținut și condus de un fost coleg de echipă. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni