• PRO TV
  • Începe Festivalul berii artizanale, singurul eveniment dedicat băuturilor din hamei naturale

Începe Festivalul berii artizanale, singurul eveniment dedicat băuturilor din hamei naturale

Începe Festivalul berii artizanale, singurul eveniment dedicat băuturilor din hamei naturale

Pentru al treilea an la rând, bucureștenii vor putea gusta din „recolta” celor mai inspirați mici producători de bere din România. În acest weekend are loc un regal al berii artizanale, presărat cu mâncare delicioasă și concerte unul și unul. 

Verde Stop (bd. Barbu Văcărescu 162-164) este pentru al treilea an locul de întâlnire al pasionaților de băuturi pe bază de hamei și malț. Bucharest Craft Beer Festival își deschide porțile vineri, 31 august 2018, și promite un line-up care merge ca uns cu cele peste 140 de sortimente de bere artizanală și cidru. Șapte trupe de la noi și doi DJ (Alt Om și NotSoCommonDJ) vor acompania pofta setoșilor pe durata festivalului. 

Programul festivalului

VINERI, 31 august

17:00 – ACCES

21.00 – 22:00 – concert THE MONO JACKS

SÂMBĂTĂ, 1 septembrie

12:00 – ACCES

18:30 – 19:15 – concert THE DETAILS

19:45 – 20:30 – concert FiRMA

21:00 – 22:00 – concert COMĂ

DUMINICĂ, 2 septembrie

12:00 – ACCES

18:30 – 19:15 – concert DAYDAY

19:45 – 20:30 – concert JURJAK

21:00 – 22:00 – concert B.U.G. MAFIA – spectacol necenzurat

La ieșirea din festival, ca în fiecare an, publicul își va putea cumpăra, pentru acasă, berile pe care le-a degustat în timpul festivalului. Selecția de beri prezente în magazin va fi asemănătoare, dacă nu chiar mai mare decât cea din festival. Mâncarea gătită la locul faptei nu va lipsi de la festival, iar cei responsabili cu asigurarea hranei iubitorilor de bere sunt: Arrosticini, Camionetta, Duma’s Van, Maidan, Smokin’ Pig, Soho Fish&Chips, I Bubble Waffle, Mrs. Lavă și Puro & Bio.

Ce trebuie să știi înainte să ajungi la festival

Accesul se face pe baza biletului valid, o singură dată, iar participanții vor primi câte o brățară (valabilă o zi, în cazul biletelor de o zi, sau pe toată durata festivalului, în cazul abonamentelor).

Atât Craft Beer Fan Ticket, cât și abonamentele și biletele obișnuite se pot cumpăra de pe entertix.ro și iabilet.ro, prețurile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi și 48 lei pentru abonamentele ce permit accesul în toate cele trei zile de festival.

La intrare vor fi disponibile bilete și abonamente în puncte de vânzare autorizate de organizatori. Vânzarea și cumpărarea de bilete în afara acestor puncte nu este permisă.

Organizatorii Bucharest Craft Beer Festival 2018 au pregătit și o categorie specială de bilete, pentru cei care doresc o experiență all inclusive. Craft Beer Fan Ticket are prețul de 69 de lei și include:

– acces de o zi, în oricare dintre cele trei zile de festival

– o porție mâncare la alegere, din meniul truck-urilor participante

– un draught de bere BCBF

– o cafea revigorantă

– două vouchere a câte 8% reducere cumpărături.

Accesul este gratuit pentru copiii sub 12 ani însoțiți de cel puțin unul dintre părinți (posesor de bilet valid).

Cățeii pot intra în perimetrul festivalului, în măsura în care nu îi deranjează pe cei din jur.

Este permis accesul cu aparate foto-video.

„În zona evenimentului, cât și în cadrul acestuia, se vor face fotografii/materiale video pentru care ne rezervăm dreptul de a le folosi ulterior în comunicări de uz intern sau extern cu scop comercial sau de marketing. Intrând în aceste zone, puteți fi surprinși în aceste materiale, așadar, implicit, sunteți de acord să ne transferați și toate drepturile de folosință a imaginilor”, spun organizatorii.

Fiecare posesor de bilet o să primească la intrare/acces propriul pahar reutilizabil, iar în incinta festivalului există un loc de spălat aceste pahare. Dacă paharul se sparge sau se murdărește foarte tare, acesta se poate schimba cu un pahar nou tot din zona accesului, dar doar dacă paharul deteriorat/murdar se returnează.

Paharele oficiale Bucharest Craft Beer Festival au mai multe gradații (100 ml, 200 ml, 330ml, 400 ml, 500 ml), iar vizitatorii pot cumpără bere de la comercianți în funcție de ce cantități doresc.

Accesul cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, lanțuri, substanțe interzise prin lege, obiecte periculoase, nu este permis, iar organizatorul nu va stoca sau păzi asemenea lucruri.

Accesul cu bicicleta în perimetrul festivalului nu este permis. Organizatorii vor asigura o parcare de biciclete, însă e necesar să vă aduceți propriul sistem antifurt.

Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 5.000 de persoane în același timp, în zona de festival.

Organizatorii NU asigură locuri de parcare, drept urmare publicul este rugat ca, în măsura în care este posibil, să folosească mijloacele de transport în comun.

Accesul se încheie la ora 22.00, în toate cele trei zile de festival.

Credit foto: Bucharest Craft Beer Festival

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni