• PRO TV
  • Ninja Warrior România începe duminică, 9 septembrie, de la ora 20:00 la PRO TV!

Ninja Warrior România începe duminică, 9 septembrie, de la ora 20:00 la PRO TV!

Ninja Warrior România începe duminică, 9 septembrie, de la ora 20:00 la PRO TV!

Ninja Warrior România, show-ul care sfidează limitele, debutează pe 9 septembrie, la PRO TV. În fiecare duminică, de la ora 20:00, români de toate vârstele, din toate categoriile sociale, vor încerca să-și împingă propriile forțe la maximum și să demonstreze că au puterea să devină un adevărat Ninja Warrior.

250 de români ne vor demonstra că forța fizică și cea mentală sunt elementele cheie în cel mai puternic show de pe planetă. ”Așteptați-vă să întâlniți oameni în aparență obișnuiți, în realitate nemaipomeniți. Oameni ca voi, ca noi toți. Ninja Warrior România nu este doar despre depășirea obstacolelor din cursă, ci despre lupta cu tine însuți, despre depășirea propriilor limite. Hai că poți!>>, strigătul de încurajare scandat de spectatori, poate fi lesne sloganul vieții fiecăruia dintre noi, a spus Costi Mocanu.


Ninja Warrior România este un show în care atât femeile, cât și bărbații vor să-și adjudece marele titlu și premiul în valoare de 100.000 de euro. Vă invit să cunoașteți oameni care în viața de zi cu zi pot sta chiar lângă voi pe stradă, în autobuz: doctori, pompieri, elevi, soldați, campioni la sporturi de contact sau escaladă. Vă invit să vedeți cât de puternici sunt românii și cât curaj pot avea româncele., a declarat Daniel Nițoiu.

La Ninja Warrior România am cunoscut mulți oameni extraordinari care pot fi luați ca exemplu de reușită în viață. Oameni cu probleme care au ales să fie învingători. Ce poate fi mai frumos? Mă bucur când văd la televizor oameni ca noi, oameni obișnuiți care se dedică pasiunii lor și care au curaj să participe la o competiție de genul acesta.Ninja Warrior România e genul acela de emisiune pe care vrei să o urmărești împreună cu familia sau cu prietenii. Decorul, traseele, lupta concurenților cu obstacolele, răsturnările de situație în clasament, toate acestea cred că sunt motive suficiente ca telespectatorii să se așeze în fața televizorului și să urmărească Ninja Warrior România
, spune Raluca Aprodu despre ceea ce vor vedea românii începând din 9 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 20:00.

 Ninja Warrior România – Sfidează limitele!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ninja Warrior, competiția care ține România cu sufletul la gură, începe pe 9 septembrie, la PRO TV!

Ninja Warrior, competiția care ține România cu sufletul la gură, începe pe 9 septembrie, la PRO TV!

Publicat

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni