• PRO TV
  • La 60 de ani, Madonna a arătat tot pe Instagram. Imaginea pe care a șters-o la câteva secunde de la publicare

La 60 de ani, Madonna a arătat tot pe Instagram. Imaginea pe care a șters-o la câteva secunde de la publicare

La 60 de ani, Madonna a arătat tot pe Instagram. Imaginea pe care a șters-o la câteva secunde de la publicare

Artista, care a împlinit 60 de ani vara asta, a publicat pe Instagram o fotografie într-o ținută foarte sumară.

Diva și-a dat imediat seama că poate a exagerat și a șters fotografia de mai jos aproape imediat după ce a publicat-o.

Fanii au făcut, însă, print screen-uri, iar  fotografia a ajuns și în presa tabloidă. Foto: Instagram / Daily Mail

Madonna e cunoscută mai puțin pentru calitățile vocale și mai mult pentru scandalurile (de imagine și nu numai) în care a fost implicată de-a lungul timpului. E cunoscută, de asemenea, și pentru versatilitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Din momentul în care a renunţat la studii pentru a urma o carieră în dans la New York şi până când a lansat primul album, "Everybody", din 1982, Madonna a făcut backing vocals, a cântat la tobă şi la chitară în diferite trupe şi a devenit una dintre prezențele muzicale obligatorii pentru cluburile acelor ani.

Statutul său de "fashion icon" a dominat anii '80, imaginea sa din acel moment datorându-se unei stiliste pe nume Maripol, responsabilă şi pentru stilul consacrat de nume ca Grace Jones, Debbie Harry şi Cher.

Madonna nu s-a oprit, însă, la muzică. Ea a stârnit controverse inclusiv în publicistică. A publicat "SEX", o carte de fotografii erotice, ulterior a cântat despre sarcina la adolescente ("Papa Don't Preach"), a fost primul artist care a lansat un single video (după ce MTV a refuzat să mai difuzeze videoclipul pentru "Justify My Love”), de fiecare dată reuşind să aibă vânzări record.

Ea a stârnit controverse și când a concertat în Romania. În 2009, când a cântat la Bucureşti, scrie mediafax.ro, publicul din România a reacţionat cu huiduieli atunci când interpreta a spus pe scenă: "Știți, eu am auzit la ştiri că ţiganii din Europa de Est sunt discriminaţi. Asta n-ar trebui să se întâmple, şi ei sunt oameni ca şi noi". 

În ceea ce privește viața personală, din 2017 vedeta s-a mutat în Portugalia pentru fiul său adoptiv, David Banda, în vârstă de 12 ani, care a fost acceptat la academia de fotbal a clubului Benfica Lisabona. Cântăreaţa locuieşte în Portugalia împreună cu patru dintre cei şase copii ai săi. Rocco, fiul său în vârstă de 17 ani, pe care îl are cu regizorul Guy Ritchie, a rămas la Londra, unde locuieşte cu tatăl său. De cealaltă parte, fiica sa cea mare, Lourdes, în vârstă de 21 de ani, locuieşte în Statele Unite ale Americii, unde studiază dansul.

Potrivit publicaţiilor de specialitate, Madonna - care, în martie 2008, a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame - rămâne şi în 2018 cea mai bogată femeie din industria muzicală americană, cu o avere estimată la 590 de milioane de dolari (Sursa: Forbes). În Cartea Recordurilor, succesul său financiar este depăşit numai de The Beatles, Elvis Presley şi Michael Jackson.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume în întreaga lume.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni