• PRO TV
  • Kanye West are și o imagine de promovare pentru XTCY, piesa în care cântă despre fanteziile pe care le are cu surorile lui Kim

Kanye West are și o imagine de promovare pentru XTCY, piesa în care cântă despre fanteziile pe care le are cu surorile lui Kim

Kanye West are și o imagine de promovare pentru XTCY, piesa în care cântă despre fanteziile pe care le are cu surorile lui Kim

Kanye West a lansat XTCY în urmă cu două săptămâni, iar acum are și o imagine de promovare pentru acest single. 

Imaginea care însoțește single-ul în materialele promoționale și în campaniile de promovare din online le are în prim-plan chiar pe surorile soției sale, starleta Kim Kardashian. 

Controversa e cu atât mai mare cu cât în XTCY rapperul american cântă despre dorința lui de a ajunge în pat cu surorile soției lui.

West, în vârstă de 41 de ani, cântă, la un moment dat: „You got sick thoughts? I've got more of them. / You got a sister-in-law you would smash? I got four of them. / Damn, those are your sisters? You did something unholy to those pictures. / Damn, you need to be locked up. Nah, we need a bigger hot tub.” 

De asemenea, în piesă Kanye face și alte referințe controversate, de exemplu la X-pills. „You got a smartphone but a dumb ass. / I thought of all this on Ecstasy”, cântă el.

Imaginea care însoțește single-ul în online e o reinterpretare vizuală a celebrei fotografii cu surorile lu Kim, de la ziua de naștere a lui Kylie. Single-ul i-a împărțit pe fanii lui West în două tabere: cei care consideră că versurile reprezintă o lipsă de respect la adresa soției sale și a surorilor acesteia și cei care consideră ca e una dintre cele mai bune piese lansate vreodată de rapper. Foto: Kanye alături de soția sa, starleta Kim Kardashian

Nu e prima dată când Kanye declară că visează și la alte femei. De altfel, e binecunoscută și atitudinea disprețuitoare a lui Kanye la adresa femeilor, pe care rapperul chiar a spus că le consideră „niște obiecte, jucării".

Kanye a fost de curând în atenția presei tabloide și pentru că a spus într-un interviu că fiicele lui nu au schimbat deloc felul în care le percepe pe femei. 

Invitat la ,,Jimmy Kimmel Live”, rapperul a fost întrebat la un moment dat de prezentator dacă fiicele lui au schimbat modul în care percepe femeile. 

West a răspuns sec: „Nu, încă mă uit la Pornhub”. 

În urma declarației sale, Pornhub i-a oferit membership premium pe viață. Kimmel l-a rugat ulterior să clarifice și declarația controversată pe care a făcut-o în mai. Atunci  rapperul a fost criticat vehement dupa ce a declarat intr-un interviu televizat ca sclavia este ,,o simpla alegere”.

„Ok, auzim despre sclavie cam de 400 de ani. Patru sute de ani? Asta suna ca si cum a fost o alegere…”, a spus West.

West si-a nuantat ulterior declaratia, spunand ca a facut, de fapt, o paralela cu viziunea artistica pe care se presupune ca ar trebui sa o aiba un artist afro-american. 

Kanye și-a rafinat declarația pentru Jimmy Kimmel spunând: ,,Ce e mișto în lumea asta e faptul că oamenii pot să te vadă într-o stare nu foarte bună, dar absolut autentică. Comentariile mele sunt un soi de sindrom Tourette, știți ce zic...?”, a spus Kanye. 

Kanye a mai vorbit și despre faptul că e bipolar. 

,,E important să vorbim despre sănătatea mintală, mai ales când persoana în cauză e și de culoare. În comunitatea noastră nu aveam terapeuți. Eu, de exemplu, nu am avut niciodată parte de tratament sau de medicamente. Cu toate astea, cred că e bine că mama nu mi-a dat medicamente când eram mic.”, a spus starul. 

Rapperul american a spus prima dată că e bipolar în luna mai, într-un interviu pe care l-a acordat după lansarea albumului "Ye".

"Nu am fost diagnosticat cu boala asta decât în urmă cu un an, când aveam 39 de ani", a spus rapperul, care atunci a refuzat, totuși, să spună despre ce tulburare psihică e vorba. 

În „Yikes", o piesă de pe noul său album, Kanye chiar cântă: "That's my bipolar shit, nigga, what? / That's my superpower, nigga, ain't no disability / I'm a superhero / I'm a superhero". 

Albumul, considerat a fi unul foarte dark, are și multe piese în care Kanye cântă despre sinucidere. 

Surse din anturajul vedetei au declarat că soția acestuia, starleta Kim Kardashian, e foarte îngrijorată că rapperul ar putea să urmeze calea altor vedete precum Chester Bennington sau Avicii și s-ar putea sinucide, mai ales că el a suferit în trecut și episoade de depresie severă. 

Kanye West a devenit cunoscut in anul 2000 si e castigator a 21 de premii Grammy. "Graduation", cel de-al treilea album al sau, a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice rap.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni