• PRO TV
  • Kim Kardashian și Kanye West își construiesc un imperiu

Kim Kardashian și Kanye West își construiesc un imperiu

Kim Kardashian și Kanye West își construiesc un imperiu

Paparazii de peste ocean au reușit să captureze pișcina pe care Kim Kardashian și Kanye West și-o construiesc lângă giganta reședință de vacanță pe care aceștia o dețin.

Kim Kardashian și Kanye West se vor rătăci în zilele de vara în noua lor casă de vacanță, atunci când va fi gata. Putem spune asta deoarece paparazii din state au reușit să surprindă grandioasa construcție pe care aceștia și-o vor finaliza în curând.

Potrivit autorizațiilor de construcție obținute de publicația TMZ, Kim și Kanye au făcut o cerere încă de luna trecută pentru a amplasa o piscină enormă. Reședința se află în orașul Hidden Hills din zona Californiei iar construcția a început în urmă cu câteva săptămâni.


sursa: TMZ.com

Cu o capacitate de 20 de m lațime și 60 de m lungime, piscina va fi una grandioasă în comparație cu cele ale caselor din zonă, care variază între 20-30 m lungime. 

Lucrările de construictie sunt evaluate la aproximativ 50.000 de dolari deși sunt estimări că ar costa mai mult de atât. Proiectul final va fi gata la sfârșitul lunii august. 

De asemenea, West a mai primit o aprobare, aceea de a construi o barcă de pază în valoare de aproximativ 12.000 de dolari.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni