• PRO TV
  • I-au schimbat hainele în sicriu. Aretha Franklin a purtat trei ținute în fața fanilor care au omagiat-o

I-au schimbat hainele în sicriu. Aretha Franklin a purtat trei ținute în fața fanilor care au omagiat-o

I-au schimbat hainele în sicriu. Aretha Franklin a purtat trei ținute în fața fanilor care au omagiat-o

Aretha Franklin a arătat impecabil și în cele trei zile dedicate fanilor care au vrut să-i aducă un ultim omagiu. Familia i-a asigurat trei ținute, câte una pentru fiecare zi de comemorare. Marea artistă va fi înmormântată vineri, 31 august.

Trupul neînsuflețit al Arethei Franklin a fost depus în două locuri diferite, începând cu ziua de marți. Atunci, regina muzicii soul a fost așezată pe un catafalc în incinta Muzeului Istoriei Afro-Americane „Charles H. Wright” din Detroit. Aici a purtat o rochie lungă roșie, accesorizată cu o pereche de pantofi rubinii.

La miezul nopții, când accesul publicului a fost restricționat, Aretha Franklin a primit a doua ținută, o rochie bleu, asortată cu o pereche de pantofi cu toc de aceeași nuanță.

În a treia zi de comemorare în Detroit, regina muzicii soul a fost transportată la biserica în care a slujit tatăl ei, New Bethel Baptist Church. Cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu au putut observa că ținuta Arethe Franklin a fost schimbată din nou. Artista a purtat o rochie roz, lungă, accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc aurii, colier de perle roz și cercei de culoare roz. Ținuta artistei a fost parte componentă a decorului funerar, din care nu au lipsit florile de lavandă și trandafirii de culoare roz.

Americanii au stat la coadă cu orele ca să ajungă la catafalcul artistei

Regina muzicii soul va fi înmormântată vineri, în cimitirul Woodlawn, în cadrul unei ceremonii la care vor avea accea familia și prietenii apropiați. Înainte de înhumare, pastorii vor susține o scurtă slujbă de rămas bun la Grater Grace Temple din Detroit. Tot aici, Stevie Wonder și Ariana Grande vor cânta în amintirea celei care a fost cu adevărat regina mizicii soul.

Aretha Franklin a murit la 16 august 2018 în casa ei din Detroit, la vârsta de 76 de ani. Artista suferea de cancer pancreatic.

Citește și: Viața incredibilă a Arethei Franklin. La 14 ani avea deja doi copii 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni