• PRO TV
  • Slash, chitaristul Guns N’Roses, acuzat de nevastă că-și ascunde averea. Cei doi sunt în divorț

Slash, chitaristul Guns N’Roses, acuzat de nevastă că-și ascunde averea. Cei doi sunt în divorț

Slash, chitaristul Guns N’Roses, acuzat de nevastă că-și ascunde averea. Cei doi sunt în divorț

Slash (53 de ani) vrea să scape cât mai repede de actuala soție, Perla Ferrar, însă procesul lor de divorț e unul cu scandal. Femeia cu care are doi băieți îl acuză acum că face tot posibilul să o lase fără avere.

Probleme pentru Saul Hudson (Slash), care i-a propus un nou târg soției sale, Perla Ferrar. Artista i-a cerut în 2015 jumătate din averea pe care a făcut-o din muzică în timpul căsniciei, însă Slash a refuzat categoric. De atunci, cei doi au dus un război în instanțe, unul pentru a obține cât mai mulți bani după divorț, celălalt pentru a păstra cât mai mult din ei. Acum, Perla Ferrar îl acuză pe Slash că-și ascunde averea, pentru a nu-i ceda ceea ce i se cuvine.

Cei doi au avut o nouă înfățișare în instanță în această săptămână, unde Slash a prezentat documente care infirmă acuzațiile soției. Mai mult, chitaristul trupei Guns N’Roses a adus dovezi din care reiese că are venituri din mai multe surse, angajamente semnate înainte de mariajul lor (octombrie 2001). 

Slash o acuză pe Perla Ferrar că e o procesomană, dând un exemplu amuzant. Conform chitaristului, ea l-a rugat să-i cumpere unuia dintre băieți un nou set de tobe, după care i-a cumpărat și ea unul și i-a cerut lui Slash banii pe achiziția făcută. Muzicianul spune că toate aceste nimicuri nu fac altceva decât să prelungească durata procesului de divorț, lucru pe care el nu mai e dispus să-l accepte.

Slash i-a făcut nouă ofertă soției sale, promițându-i că va rezolva și altă problemă ridicată de ea, dacă va fi de acord să încheie conturile mai repede. Perla Ferrar a lansat acuzații grave în instanță, potrivit cărora iubita actuală a lui Slash a creat un cont de Instagram în care postează afirmații ofensatoare la adresa ei și a copiilor ei, care le fac foarte mult rău copiilor. Potrivit TMZ, Slash s-a alarmat în primă fază, însă a descoperit ulterior că acel conținut online o țintește pe soția lui, nu pe copiii lor, și că multe fotografii și postări provin de pe contul de Insta al Perlei Ferrar.

 

perla and slash (she's so pretty ❤)

A post shared by Perla Ferrar Hudson (@perlafhudsonfans) on

Slash s-a căsătorit în 2001 cu Perla Ferrar și are cu ea doi băieți: London Emilio (16 ani) și Cash Anthony (14 ani). Chitaristul a mai fost căsătorit din 1992 în 1997 cu actrița și modelul Renee Suran. Averea estimate a lui Slash se ridică la aproape 40 de milioane de dolari. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni