• PRO TV
  • Elon Musk, gest controversat! A fumat, în direct, un trabuc cu marijuana

Elon Musk, gest controversat! A fumat, în direct, un trabuc cu marijuana

Elon Musk, gest controversat! A fumat, în direct, un trabuc cu marijuana

La finalul unui interviu-maraton, care a durat mai bine de două ore, Elon Musk și-a aprins un trabuc cu marijuana și a băut și un pahar de whisky.

În timpul unei emisiuni transmise în direct pe YouTube, Elon Musk a fumat marijuana, în timp ce povestea despre cât de greu este să ai o afacere cu mașini electrice.  

Miliardarul de 47 de ani a apărut în emisiunea online Joe Rogan Experience și a acceptat un joint din partea gazdei la finalul unei transmisii care a durat mai bine de două ore și în care s-au atins tot felul de subiecte, inclusiv despre inteligența artificială. 

Musk, care a mărturisit sincer că se bazează pe somnifere pentru a dormi bine noaptea, i-a spus lui Rogan că Tesla, compania sa, îl ținea noaptea treaz, precizând că "este foarte dificil să ții în viață o afacere cu mașini". 

Spre sfârșitul transmisiunii, Rogan și-a aprins un trabuc cu marijuana - o substanță legală în statul California - și i-a oferit-o lui Musk. 

'Probabil nu poți face asta din cauza acționarilor, nu-i așa?', l-a întrebat Rogan pe Musk. Musk, care mai înainte glumise că ciupercile - atât alimentul inofensiv cât și substanța psihedelică - sunt 'delicioase', a subliniat că marijuana este legală și s-a lăsat filmat în timp ce a pufăit un pic înainte de a înapoia țigara gazdei. 

'Nu sunt un fumător de marijuana. De fapt, nu remarc niciun efect. Cunosc o mulțime de oameni cărora le place marijuana, și asta este în regulă, totuși, nu cred că este foarte bună pentru productivitatea muncii'. 

După ce și-a turnat o porție generoasă de whiskey, Musk a mărturisit că s-a întâlnit cu fostul președinte Obama pentru 'un singur motiv', să-l avertizeze în legătură cu pericolul inteligenței artificiale.

De asemenea, miliardarul a glumit cu Rogan, spunând că motivul pentru care este capabil de invenții precum Tesla sau țiglele fotovoltaice este faptul că el însuși este 'un extraterestru'. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni