• PRO TV
  • Ei sunt primii zece semifinaliști Ninja Warrior România! Fii cu ochii pe ei în runda următoare!

Ei sunt primii zece semifinaliști Ninja Warrior România! Fii cu ochii pe ei în runda următoare!

Ei sunt primii zece semifinaliști Ninja Warrior România! Fii cu ochii pe ei în runda următoare!

Emoție, suspans, nervi întinși la maximum, concentrare, dezamăgire, disperare, speranță. Primii concurenți Ninja Warrior România au trecut prin toate, iar cei mai inspirați au găsit stăpânirea de sine care i-a propulsat în semifinale. Să-i cunoaștem!

Teritoriu complet nou pentru cei mai curajoși români, la Ninja Warrior. Duminică seară, primii 45 de temerari s-au luptat cu ei înșiși și au făcut un spectacol fără egal. Evoluțiile lor i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură și i-au făcut să trăiască la cote maxime fiecare tresărire de mușchi, grimasă de durere ori țipăt de victorie. Prima ediție a Ninja Warrior România a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, însă concurenții nu și-au atins limitele. Cu siguranță, pot mai mult de atât.

Marius Crăciun, Costel Rotaru, Cornel Nițache, Gabriel Bozga, Cătălin Corbei, Daniel Andronache, Dragoș Lupșa, Laurențiu Ispas, Ismail Kesu Ahmed și Remus Georgian Boroiu sunt primii zece români care ajung în semifinale după ce au reușit să sfideze limitele și să parcurgă cu brio primele două trasee Ninja Warrior România. 

Cei mai buni dintre cei mai buni și-au asigurat un loc în runda următoare. Haideți să vedem cine sunt și cum au reușit!

Ismail Kesu Ahmed (22 de ani)

Acrobațiile nu sunt un mister pentru acest tânăr, care e artist de circ. În timpul liber cântă la chitară, dar nu asta l-a ajutat să treacă mai departe, ci viața sa de sportiv veșnic în căutarea echilibrului. Susținut de pe margine de familia lui, Ismail, născut într-o familie mixtă, a trecut ca fulgerul de prima rundă la Ninja Warrior. Rezultatul lui l-a propulsat în semifinale, unde se va întâlni cu alt concurent care a stabilit și un record de viteză. Iată cum s-a descurcat!


Marius Crăciun (22 de ani)

Judoka de „meserie”, Marius a dat de podea cu primul traseu Ninja Warrior și le-a arătat și altor concurenți cu trebuie abordat cel de-al doilea. Gândește fiecare mișcare și nu te grăbi; toate vin la timpul lor. Chiar și așa, Marius Crăciun – căruia prietenii îi spun Monkey – a terminat al doilea traseu într-un timp record: 1:29:10, stabilind referința pentru această etapă a competiției. Poți vedea aici evoluția lui.
 

Daniel Andronache (38 de ani)

Instalator și stripper, Daniel Andronache a surprins pe toată lumea cu agilitatea și precizia cu care a evoluat la Ninja Warrior. A trecut de primul traseu fără mari emoții și a făcut spectacol în fața camerelor luat vederi. Parcă era la un show de dans. N-a reușit să termine și al doilea traseu, însă prestația sa a fost suficientă pentru a-l propulsa în semifinale. Iată cum s-a descurcat la prima sa întâlnire cu obstacolele Ninja Warrior!


Gabriel Bogza (23 de ani)

Este vlogger și știe că un video bun atrage mii de vizualizări. De data aceasta a fost vedetă în propriul film, distribuit masiv de prietenii săi pe rețelele sociale. Susținut de pe margine de iubita lui, Gabriel Bogza a avut o evoluție încurajatoare la debutul său la Ninja Warrior. A apăsta buzzerul după 3 minute și 25 de secunde, prestație care i-a conferit dreptul de a încerca să cucerească și alt doilea traseu. Poți vedea aici evoluția lui.

Cornel Nițache (47 de ani)

Propulsat de o energie cum nu e alta – dragostea pentru copiii săi – Cornel Nițache a trecut cu emoții de ambele trasee de la Ninja Warrior. O conjunctură nefericită a sorții l-a ținut departe de copiii săi vreme de patru ani, însă la Ninja Warrior a evoluat cu gândul la ei. Și a reușit să ajungă în semifinale, unde va fi susținut puternic de mama sa, de sora lui și de nepoții săi. Iată cum s-a descurcat până acum!

Remus Boroiu (31 de ani) 

E antreprenor, dar a petrecut ceva timp pentru a-și lucra și musculatura. Care, iată, i-a fost de mare folos la cel mai neobișnuit traseu sportiv pe care l-a parcurs până acum. Remus Boroiu, din București, va încerca să facă și mai mult în semifinale, unde va trebuie să le țină piept unor sportivi mai rapizi decât el. Poți vedea aici evoluția lui.

Costel Rotaru, Dragoș Lupșa, Laurențiu Ispas și Cătălin Corbei completează lista primilor zece semifinaliști Ninja Warrior România. Alți 45 de războinici sunt pregătiți să demonstreze că niciun obstacol nu poate sta în calea lor, duminică, de la ora 20:00, la Ninja Warrior România, show-ul prezentat de Costi Mocanu, Daniel Nițoiu și Raluca Aprodu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Primii războinici intră în cea mai provocatoare cursă din lume! Ninja Warrior Romania începe duminică, ora 20:00, la PROTV

Primii războinici intră în cea mai provocatoare cursă din lume! Ninja Warrior Romania începe duminică, ora 20:00, la PROTV

Publicat

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni