• PRO TV
  • Cum a șocat Prințul Harry pasagerii unui zbor spre Transilvania

Cum a șocat Prințul Harry pasagerii unui zbor spre Transilvania

Cum a șocat Prințul Harry pasagerii unui zbor spre Transilvania

Prințul Harry obișnuiește să călătorească în țări din toată lumea, dar acum câțiva ani, când a venit în Transilvania pentru a petrece Paștele, acesta a șocat pasagerii care l-au recunoscut.

Acum câțiva ani, înainte să o cunoască pe actuala sa soție, Meghan Markle, Prințul Harry a venit în România pentru a petrece Paștele, la invitația contelui Tibor Kalnoky. Harry, a cărui avere este estimată undeva la 30 de milioane de lire sterline, a fost surprins într-un zbor low cost cu destinația Transilvania.

La acea vreme, utilizatorul de Twitter Tasya Hodges scria:  “Doamne Dumnezeule, prințul Harry tocmai a urcat în avionul meu spre România!! Cu Wizz Air!!”, consemnează Express.co.uk

În acel moment, Palatul Buckingham nu a confirmat vizita în România, declarând că a fost vorba despre un weekend cu prietenii apropiați.

Harry a fost surprins însă de jurnaliștii locali făcând cunoștință cu oamenii din partea locului, plimbându-se pe motocicletă cu prietenii sau gustând țuică.

Nu a fost prima dată când Prințul Harry a fost văzut pe zboruri comerciale ieftine. După nunta verișoarei sale, Zara Tindall, acesta a ales să se întoarcă din Scoția cu EasyJet, o companie aeriană low-cost.

În 2014, a călătorit la Dallas cu American Airlines, iar în 2015, a ajuns în Namibia cu Air Namibia. De asemenea, anul acesta, Prințul Harry a dus-o pe Meghan într-o vacanță pe Coasta de Azur, ajugând la destinație cu o cursă de linie a companiei British Airways.

Foto; Getty
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni