• PRO TV
  • Iubita lui Rafael Nadal, apariție rară! De ce nu vine Xisca la meciurile lui

Iubita lui Rafael Nadal, apariție rară! De ce nu vine Xisca la meciurile lui

Iubita lui Rafael Nadal, apariție rară! De ce nu vine Xisca la meciurile lui

Rafael Nadal este unul dintre cei mai celebri jucători de tenis din lume, în timp ce iubita sa, Maria “Xisca” Perello, este probabil una dintre cele mai discrete iubite din lumea sportului.

Conform Daily Mail, Rafael și Xisca au crescut împreună în Mallorca, Spania, și au început să iasă împreună în anul 2005. Deși este iubita unei celebrități, Xisca Perello nu are conturi pe social media și, de când este cu acesta, a dat foarte puține interviuri.

Foto: Getty

Astfel, în timpul unui interviu pentru The Telegraph, aceasta și-a amintit momentul în care i-a refuzat invitația lui Nadal la o cină a sponsorilor.

M-a întrebat dacă vreau să merg, iar eu am ales să nu. Am rămas în camera de hotel. Când Rafael s-a întors, mi-a spus: Slavă Domnului că nu ai venit! Locul era împânzit de paparazzi. Dacă aș fi mers, aș fi intrat în lumea celebrităților. Nu este o lume din care să doresc să fac parte și nici nu cred că Rafa ar fi ales să fie cu o femeie care își dorește o astfel de viață”. 

Multe dintre partenerele sportivilor pot fi zărite la meciurile acestora, însă nu este și cazul Mariei Perello. Aceasta mărturisește că nu îi place să călătorească pentru turneele lui Nadal. Xisca a explicat că le este mai bine amândurora dacă ea nu-l însoțește tot timpul. ”El are nevoie să fie singur în timpul competițiilor, doar ideea de a sta în preajma lui așteptând să văd ce-i trebuie mă obosește. M-ar asfixia. Atunci, el ar trebui să-și facă griji pentru mine. Nu. Dacă l-aș urma peste tot, probabil am risca să ne despărțim”. 


 

Cei doi nu au copii, deși Nadal a mărturisit că își dorește o familie mare, la un moment dat. ”Mi-ar plăcerea să am copii, băieți, fete... Sunt o persoană care iubește copiii și un familist convins. Dar vă spun care este realitatea. Anii trec... Mi-ar plăcea să încep să am toate acestea când viața sportivă îmi va permite. Nu știu dacă poți să îți crești copiii când călătorești atât de mult”. 

Xisca Perello crede că relația lor merge pentru că ea nu vrea să fie o celebritate. ”Până și familia mea mă întreabă despre Rafael. Eu prefer să nu spun multe. Problema e că eu nu mă simt  bine să vorbesc despre astfel de lucruri, chiar și în privat. Pentru mine și Rafael funcționează și nu ne-am dori ca lucrurile să stea altfel”, a mai spus iubita lui Rafael Nadal.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni