• PRO TV
  • Meghan Markle va vizita pentru prima dată ținutul Sussex, nume cu care a fost înnobilată

Meghan Markle va vizita pentru prima dată ținutul Sussex, nume cu care a fost înnobilată

Meghan Markle va vizita pentru prima dată ținutul Sussex, nume cu care a fost înnobilată

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, va vizita pentru prima dată ținutul al cărui nume în poartă. Însoțită de soțul ei, ducele de Sussex, Meghan va avea o „escapadă” de câteva zile, înainte de vizita oficială pe care o vor efectua în Australia în octombrie.

La mai bine de patru luni de la momentul intrării oficiale în familia regală britanică, Meghan Markle va vizita ținutul care i-a înnobilat numele. Ducesa și soțul ei, prințul Harry, vor petrece câteva zile, începând de miercurea viitoare, în ținutul care are o istorie bogată. Pe coasta de sud a ținutului, cei doi vor urma un traseu care include orașul Brighton, urmat de Chichester, localitate unde vor zăbovi mai mult. Aici, ducii de Sussex vor vizita Edes House, care găzduiește cu mândrie o copie a Declarației de Independență a Statelor Unite. (foto jos)

FOTO: chichester.co.uk


Tot aici vor participa la deschiderea Engineering and Digital Technology Park al Universității din Chichester. Conform gazdelor sale, ducii de Sussex vor opri și în Bognor Regis, un orășel situat pe malul mării, în West Sussex, la 89 de kilometri de Londra, scrie Daily Star

FOTO: Edes House


Meghan și Harry vor face un tur pe plajele din Brighton and Hove, în East Essex. Deși fanii lui Meghan și-ar dori ca ducesa să facă plajă în timpul șederii sale la Sussex, cel mai probabil aceasta se va abține de la acest confort de vacanță. O dată pentru că nu va renunța la caracterul oficial al vizitei, apoi pentru că vremea nu permite. 

În încheierea vizitei lor, ducii de Sussex vor avea ocazia să participe la o sesiune de discuții cu membrii comunității Survivors Network, o organizație non-profit care ajută persoanele care au fost victime ale abuzurilor sexuale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni