• PRO TV
  • Ele sunt iubitele piloților din Formula 1. Care dintre ele e mai sexy?

Ele sunt iubitele piloților din Formula 1. Care dintre ele e mai sexy?

Ele sunt iubitele piloților din Formula 1. Care dintre ele e mai sexy?

Cu salariile lor exorbitante, fotbaliștii sunt printre cei mai invidiați pământeni când vine vorba de partenerele de viață. Dar cum stau piloții de Formula 1 la acest capitol, fiindcă nici ei nu concurează pentru bani de buzunar?

Un pilot de Formula 1 de top are un salariu anual similar cu al unuia dintre cei mai valoroși forbaliști ai planetei, Lionel Messi. Spre deosebire de fotbaliști, starurile din Marele Circ nu-și expun iubitele și soțiile atât de mult în public. Iar exemplul cel mai grăitor este al cvadruplului campion mondial Sebastian Vettel. Cel mai bine plătit pilot de Formula I (40 de milioane de euro pe an) se chinuie cu Ferarri în acest sezon.

Hanna Prater (Sebastian Vettel)

Hanna, în vârstă de 30 de ani, este iubita de-o viață a lui Sebastian Vettel. Formează un cuplu încă din gimnaziu, însă nu și-au legat destinele în mod oficial. Cu toate acestea, Hanna și Sebastian au împreună două fetițe: Emilie (4 ani) și Mathilda (3 ani). Hanna Prater este designer vestimentar, carieră pe care a vrut să o urmeze încă din copilărie. A stat departe de lumina reflectoarelor și nu a mai fost la o cursă a iubutului ei din perioada în care acesta era pilotul celor de la Red Bull. Motivul? Circuitul este locul lui de muncă, iar ea nu vrea să-i stea în cale.

Sebastian Vettel și iubita lui sunt foarte discreți. Rar se afișează în public

În 2017 a făcut o excepție și a dat o fugă la Monaco, pentru Marele Premiu din principat. Hanna s-a ferit întotdeauna de celebritate și de aparițiile în media. Pe rețelele sociale este aproape inexistentă și e foarte fericită de alegerea ei. Din 2017, cei doi locuiesc în Elveția. 

 

Nicki Minaj (Lewis Hamilton)

Al doilea cel mai bine plătit pilot de Formula I, dar pe locul I în clasamentul oficial al curselor, este Lewis Hamilton. Britanicul, plătit de cei de la Mercedes AMG cu 31 de milioane de euro pe an, a început o relație cu Nicki Minaj (35 de ani), cântăreața de muzică rapp născută în Trinidad și Tobago, dar crescută în New York. Cei doi au fost văzuți împreună în luna septembrie și au spulberat zvonurile după ce au petrecut câteva zile în Dubai.

Nicki Minaj este un artist controversat și a avut, de-a lungul anilor, o sumedenie de relații eșuate. Din 2000 și până în 2014 a fost împreună cu rapperul Safaree Samuels, iar un an mai târziu a încercat cu Meek Mill ce n-a reușit cu Safaree. Relația lor n-a rezistat decât doi ani.  

Nici Lewis Hamilton n-a stat degeaba, el schimbând iubitele ca pe șosete. Recent, starul F1 își căuta iubirea pe internet, folosind o aplicație de dating online disponibilă doar celebrităților. 

 

Linda Morselli (Fernando Alonso)

Fotomodel italian foarte apreciat în țara natală, Linda Morselli (33 de ani) a pus ochii pe starul lui McLaren în 2016. Atunci, Fernando Alonso avea un contract de invidiat (90 de milioane de euro/3 ani) plătit de echipa sa, cu sprijinul celor de la Honda. Linda a intrat oficial în viața lui Alonso în februarie 2017, după nouă ani de relație cu celebrul pilot de MotoGP Valentino Rossi. Conform presei din Italia, Linda Morselli devenise prea geloasă pe femeile care îl înconjurau pe iubitul ei, ajuns pe culmile celebrității. 

Iubita lui Alonso a fost Miss Elegance în cadrul concursului Miss Italia 2006 și e în continuare un model căutat pentru ședințe foto incendiare.

 

Dilara Sanlik (Max Verstappen)

Starul celor de la Red Bull, „olandezul zburător” Max Verstappen, a confirmat în ianuarie 2018 că se întâlnește cu Dilara Sanlik, o tânără de origine germană. Cei doi au fost văzuți împreună cu câteva luni înainte de anunțul oficial, când luau masa împreună cu familia lui Max. Dilara are 20 de ani și studiază la Londra.

Înainte de tânăra din Munchen, Max Verstappen a mai avut două iubite pe care le-a scos în lume: Mikaela Ahlin-Kottulinsky (pilot de curse din Suedia, 25 de ani) și Seychelle de Vries, sora pilotului de Formula 2 Nick de Vries.

 

Giada Gianni (Charles Leclerc)

Francezul celor de la Sauber, care de sezonul următor va concura pentru Ferrari, are o relație de câțiva ani cu italianca Giada Gianni (20 de ani). Cei doi s-au logodit de curând și au anunțat că vor să se căsătorească. Tânăra este nelipsită de la cursele de Formula 1 ale iubitului ei. Charles Leclerc a avut o ascensiune fulminantă în Marele Circ, după ce în 2016 s-a impus în seria GP3 și în Formula 2 în 2017.

Giada nu este o celebritate, însă alături de Charles strălucește. Cei doi formează un cuplu foarte frumos și sunt departe de ifosele unor staruri. Mai au timp, mai ales că Leclerc promite să facă senzație la Ferrari în locul lui Kimi Raikkonen.

 

Minttu Raikkonen (Kimi Raikkonen)

Fotomodelul finlandez este soția lui Kimi Raikkonen, pilotul celor de la Ferrari. Cei doi s-au căsătorit în august 2016, în cadrul unei ceremonii private care a avut loc în Siena, Italia. Au împreună doi copii, Robin Ace și Rianna Angelina Milana. Minttu este cea de-a doua soție a lui Kimi, starul F1 fiind căsătorit anterior cu un alt fotomodel, Jenni Delhman.

Minttu (30 de ani) este și antrenor de fitness, pasiunea ei de-o viață și, în ciuda celor două sarcini de până acum, arată fabulos. 

 

Louise Gjørup (Kevin Magnussen)

Considerat unul dintre cei mai nesuferiți și nesăbuiți piloți de Formula 1 din actuala generație, Kevin Magnussen are acasă o iubită de pus în ramă. Danezul de la Haas se iubește de circa trei ani cu Louise Gjørup, o tânără profesoară crescută și educată la Copenhaga. Nu-i place să se afișeze la evenimente mondene, iar prima cursă la care a participat a fost Marele Premiu al Spaniei din 2016, la care s-a dus mai mult pentru a vizita Barcelona.

La începutul anului 2018, Kevin Magnussen s-a mutat în Dubai, unde deține un apartament, lăsând-o pe Louise singură la Copenhaga. Cei doi nu s-au certat, însă pilotul a luat decizia de a se stabili într-o zonă mai caldă și mai apropiată de circuitele de F1 de peste an pentru a se antrena mai bine. Strategia a dat roade, căci Magnussen este acum pe locul 8 în clasamentul general, cu 53 de puncte, în fața colegului de echipă, Romain Grosjean (31 de puncte).

 

Emilia Bottas (Valteri Bottas)

Soția lui Valteri Bottas (Mercedes AMG) este o înotătoare finlandeză în vârstă de 25 de ani, pasionată de călărie. La olimpiada din 2008, Emilia a concurat la proba de 100 de metri fluture, deși avea doar 15 ani. Încă deține recordul național în Finlanda la probele de 50, 100 și 200 de metri fluture.

Emilia și Valteri sunt împreună din 2010 și s-au căsătorit în septembrie 2016, în Helsinki.

 

Egle Ruskyte (Niko Hulkenberg)

Discreția este cuvântul care descrie foarte bine relația germanului Niko Hulkenberg de la Renault cu iubita lui, Egle Ruskyte. De origine lituaniană, Egle lucrează în industria frumuseții, deținând propria linie de accesorii vestimentare și ținute de plajă. Iubita lui Niko locuiește în Monaco și vine rar la cursele sale. 

Spre deosebire de Egle, fosta iubită a pilotului german, Laura Zinnel, era nelipsită din padock pe vremea când cei doi erau împreuă. După o relație care a durat opt ani, Niko i-a spus adio iubitei lui, care pe vremea aceea era ofițer de poliție.    

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni