• PRO TV
  • Tina Turner, dezvăluiri despre noaptea nunții. Ce i-a făcut Ike Turner

Tina Turner, dezvăluiri despre noaptea nunții. Ce i-a făcut Ike Turner

Tina Turner, dezvăluiri despre noaptea nunții. Ce i-a făcut Ike Turner

Viața cântăreței Tina Turner a fost imortalizată în producția Tina: The Musical, care va avea premiera pe Broadway anul viitor.

Aceasta este bazată pe cartea autobigrafică ”I, Tina”, din 1986, în care artista dezvăluia abuzurile fizice suferite în timpul căsniciei sale cu Ike Turner. 

Mai târziu, Ike a recunoscut unele dintre fapte, scriind în propria autobiografie: ”Desigur că am pălmuit-o pe Tina. Au fost momente în care i-am dat un pumn de a căzut din picioare, fără să mă gândesc. Dar nu am bătut-o niciodată”.

Tina Turner mărturisea că i-a fost frică să refuze cererea în căsătorie, din 1962, a lui Ike - cel care a descoperit-o și i-a dat postul de solistă în trupa sa, Kings of Rhythm. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#throwbackthursday

A post shared by Tina Turner (@tinaturner) on

S-a căsătorit cu acesta la 22 de ani, menționează BBC.com. Nu a avut parte de o nuntă romantică, Ike ducând-o la granița cu Mexicul pentru a găsi ”versiunea mexicană a unui magistrat”. Situația s-a înrăutățit în noaptea nunții, când mirele a silit-o să urmăreasă un show erotic live, făcând-o să se simtă oribil. ”Experiența a fost traumatizantă. Am încercat să mi-o scot din minte cu totul”,a declarat Tina pentru Daily Mail. „Oamenii nu pot să-și imagineze ce fel de om era - un bărbat care-și duce mireasa la un show pornografic live, chiar după ceremonia în care i-a jurat credință veșnică”, a spus artista.

Căsnicia lor, marcată de certuri și violență, a durat 14 ani. După divorț, Tina s-a lansat în cariera solo, vânzând mai bine de 200 de milioane de albumuri și single-uri pe plan internațional.

Ike Turner a murit în 2007, la vârsta de 76 de ani. Se lupta de mult timp cu dependența de droguri.

Acum, la 78 de ani, Tina Turner trăiește în Elveția, fiind căsătorită cu Edwin Bach, un producător muzical. Anul aceasta, artista și-a pierdut fiul, Craig Raymond Turner hotărând să-și ia viața la vârsta de 59 de ani. 

Recent, cântăreața a vorbit despre tragicul eveniment din viața ei. ”Am încercat să accept ceea ce s-a întâmplat”, a mărturisit ea pentru Daily Mail Online. ”Îmi amintesc toate momentele când m-a vizitat. Ca toți băieții, era un pic o pacoste, dar era fiul meu! Îmi amintesc și lucrurile bune și pe cele rele”.

Tina dezvăluie că știa că Craig ”vrea să plece”, dar și-ar fi dorit să nu-și ia viața ”atât de dramatic”.

Acesta s-a împușcat cu arma bunicii sale. ”A fost arma mamei mele”, a spus Tina. ”Asta înseamnă că atunci când ea a murit, Craig a luat arma, a cumpărat gloanțe și și-a planificat propria moarte. A vrut să plece. Ceea ce nu înețeleg este de ce și-a luat viața într-un mod atât de dramatic, acesta este misterul”.

Cântăreața l-a născut pe Craig pe când avea 18 ani, în urma relației cu saxofonistul Raymond Hill, care cânta în formația viitorului ei soț, Ike Turner. După ce s-a căsătorit cu Ike, acesta l-a adoptat pe Craig și i-a dat numele său.

Foto: Getty; Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni