• PRO TV
  • Președintele Statelor Unite, Donald Trump, se întâlnește cu rapperul Kanye West

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, se întâlnește cu rapperul Kanye West

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, se întâlnește cu rapperul Kanye West

Unul e deja la Casa Albă, celălalt vrea să ajungă acolo după alegerile din 2020. 

Donald Trump și Kanye West se vor întâlni azi la Casa Albă, a confirmat pentru BBC purtătorul de cuvât al Președinției. 

După cum dictează protocolul prezidențial, purtătorul de cuvânt al lui Trump a precizat și care sunt temele de discuție. Astfel, rapperul și Trump vor aborda teme precum reforma închisorilor, reducerea nivelului de violență de pe străzile din Chicago (n.r. orașul în care s-a născut West), dar și câteva subiecte legate de sectorul economic – precum producția autohtonă. 

Decizia președintelui american vine în contextul în care rapperul s-a declarat în repetate rânduri un susținător înfocat al lui Trump. Cei doi au avut și o întâlnire privată în 2016, în timpul campaniei electorale. 

Kanye nu e singurul membru al familiei care se întâlnește cu Trump. Și soția sa s-a întâlnit cu președintele în urmă cu câteva luni pentru a cere grațierea lui Alice Marie Johnson, o femeie în vârstă de 62 de ani care era încarcerată pentru deținere de droguri. La o săptămână după întâlnirea cu Kardashian, președintele a grațiat-o.  

În urma întâlnirii cu Kim, Donald a publicat și un mesaj pe Twitter. ,,Am avut o întâlnire minunată cu Kim Kardashian azi.”, a scris el.

Presa scria atunci că Trump a fost atât de plăcut impresionat de discuția cu Kardashian încât le-ar fi spus apropiaților că el și fiica sa, Ivanka, vor să o invite pe starletă și pe soțul acesteia la o cină informală.

În timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2016, Kim a susținut-o pe Hillary Clinton, în timp ce soțul ei l-a sprijinit public pe Donald Trump. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni