• PRO TV
  • Un actor din ”Avengers” ar putea să-l înlocuiască pe Daniel Craig în rolul James Bond

Un actor din ”Avengers” ar putea să-l înlocuiască pe Daniel Craig în rolul James Bond

Un actor din ”Avengers” ar putea să-l înlocuiască pe Daniel Craig în rolul James Bond

Deși Idris Elba și Tom Hardy erau favoriți pentru rolul James Bond, acum se pare că un actor cunoscut din seria ”Avengers” ar putea fi înlocuitorul lui Daniel Craig.

Poate că Daniel Craig mai are încă un film de turnat în rolul lui James Bond, însă mai interesant, la ora actuală, este cine va fi cel care îi va lua locul. Conform Express.co.uk, Tom Hiddleston tocmai a devenit favoritul cursei.

Citește și: Spionul James Bond a existat în realitate, fiind un erou de război. Cum arăta acesta

Actorul de 37 de ani are, la ora actuală, mult mai multe șanse să obțină rolul legendarului spion decât Elba sau Hardy. ”Se pare că sunt șanse mari să fie Hiddleston; Tom Hiddleston.”, a declarat pentru sursa citată un apropiat al actorului.

Cel mai recent rol al lui Hiddleston a fost în ”Avengers Infinity War”, personajul său, Loki, dându-și ultima suflare în chiar scena de deschidere. Cu toate acestea, actorul britanic se va întoarce ca Loki în ”Avengers 4”, pelicula programată pentru următorul an, după cum arată câteva imagini de pe platourile de filmare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hiddleston (@twhiddleston) on

”Bond 25”, cu Daniel Craig, este programat să apară în luna februarie a anului 2020, astfel că noul James Bond va fi anunțat, în mod oficial, cu mult după această dată. 

Pe lângă Tom Hiddleston, Idris Elba și Tom Hardy, în cursa pentru mult-râvnitul rol mai figurează Henry Cavill, Aidan Turner sau Orlando Bloom.

Foto: Getty, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni