• PRO TV
  • Viața i-a adus împreună, dragostea i-a unit, iar echipa "Visuri la cheie" le împlinește visul!

Viața i-a adus împreună, dragostea i-a unit, iar echipa "Visuri la cheie" le împlinește visul!

Viața i-a adus împreună, dragostea i-a unit, iar echipa "Visuri la cheie" le împlinește visul!

Dorința familiei Cârja devine realitate, mâine, la "Visuri la cheie".

Miercuri, de la 20:30, Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia și Ciprian Vlaicu sunt pregătiți să ne prezinte o nouă familie deosebită și o renovare spectaculoasă a locuinței acesteia, din localitatea Slobozia. 

Valentina Cârja este o mamă care își crește singură băiețelul, pe Rafael, dar și pe nepotul acesteia, Orlando, care a fost părăsit de mamă încă de când era foarte mic.

Femeia este mândră de cei doi copii și încearcă - dintr-un singur salariu - să le ofere tot ce își doresc și să se ocupe cât mai bine de educația lor. 

Băieții au rezultate bune la școală și amândoi participă la concursuri de kempo. Rafael este medaliat cu aur și campion național la kempo, dar și campion național la karting, și amândoi practică și fotbalul.

În momentul în care echipa "Visuri la cheie" a ajuns la ei, cei trei locuiau cu chirie, cu toate că Valentina reușise să facă un credit pentru un apartament cu două camere. Ea spera ca pentru renovarea lui să primească ajutor de la fratele ei, tatăl lui Orlando, care însă a fost diagnosticat cu o boală gravă, carre îi impune repaus total, așa că au stat cu chirie în continuare, deoarece noul apartament nu avea condiții pentru a putea locui în el.

Viața familiei Cârja se va schimba începând de mâine, atunci când echipa "Visuri la cheie" îi va renova complet locuința și îi va oferi - totodată - motive să zâmbească și să înceapă o nouă viață.

Visuri la Cheie - Crede în oameni!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni