• PRO TV
  • Selena Gomez, „foarte îngrijorată" pentru Justin Bieber

Selena Gomez, „foarte îngrijorată" pentru Justin Bieber

Selena Gomez, „foarte îngrijorată" pentru Justin Bieber

După ce Justin Bieber a fost fotografiat de foarte multe ori în ultima vreme plângând, toată lumea se întreabă ce a pățit artistul.

Hollywood Life scrie că nici fosta lui iubită, Selena Gomez, nu face excepție. 

„Selena e tot timpul îngrijorată. Se întreabă constant dacă Justin se simte bine, dacă starea lui psihică e una buna și dacă momentul când a fost surprins plângând are legătură cu Hailey Baldwin.”, au spus surse din anturajul cântărețului, citate de Hollywood Life.

Justin Bieber şi Selena Gomez au avut o relație timp de mai mulți ani, iar presa a tot scris, din timp în timp, că Bieber s-ar fi gândit de multe ori să o ceară de soție. Sau cel puțin așa declarau apropiații lui, citați de diverse publicații.

Relația dintre Bieber și Selena a început în 2009 și nu a fost lipsită de urcușuri și coborâșuri. Ei s-au despărțit și împăcat de foarte multe ori, iar la începutul anului au decis că vor să își mai dea, din nou, o șansă. 

Atunci presa a speculat din nou că acela va fi și momentul în care Justin o va cere, în sfârșit, pe Selena, însă, din nou, asta nu s-a întâmplat. În schimb, cei doi au decis că vor să se despartă definitiv. 

După despărțirea de Selena, Justin a început o relație cu Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, cu care s-a și căsătorit între timp. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni