• PRO TV
  • Kate și Meghan Markle, în lacrimi. Ce le-a făcut să plângă 

Kate și Meghan Markle, în lacrimi. Ce le-a făcut să plângă 

Kate și Meghan Markle, în lacrimi. Ce le-a făcut să plângă 

Familia regală britanică a luat parte la Rememberance Day, un eveniment anual în cadrul căruia sunt comemorați soldații care și-au pierdut viața în Primul Război Mondial.

Cele două ducese au stat la balcoane diferite, dar au fost la fel de emoționate.

Fotografii le-au surprins cu ochii în lacrimi, iar fotografiile au devenit imediat virale.Dacă Ducesa de Cambridge a intrat într-un con de umbră în ultima vreme, Meghan e în atenția presei prin prisma comportamentului nepotrivit pe care se pare că îl are față de angajații Casei Regale.

Mai precis, Amy Pickerill, asistenta lui Meghan Markle, a demisionat de curând, iar presa încă dezbate acest subiect.

Daily Mail scrie că Pickerill ar fi spus că Meghan „are o atitudine dificilă” și că relația ei cu angajații din Palatul Kensington e una destul de spinoasă.

Publicația britanică a mai scris și cu alte ocazii că, potrivit unor surse din anturajul regal, până și Regina ar fi avertizat-o pe Meghan în privința atitudinii pe care o are față de angajați.

„Meghan a venit cu o atitudine superioară și cu foarte multe pretenții. Regina e foarte nemulțumită de felul în care îi tratează pe angajați și i-a atras atenția în nenumărate rânduri.”, a spus sursa citată de Daily Mail. 

Demisia asistentei, mai scrie publicația britanică, ar fi luat prin surprindere pe toată lumea, dat fiind că era unul dintre cei mai apreciați angajați ai Casei Regale.

Pickerill e al treilea angajat care demisionează în ultimele șase luni pe fondul zvonurilor despre atitudinea Ducesei.

Contactat de jurnaliștii de la People, biroul de presă al Palatului Kensington a refuzat să comenteze informaţia despre demisia lui Pickerill, care a fost transferată la începutul anului în subordinea directă a lui Meghan.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni