• PRO TV
  • Fotografia șocantă pe care soțul lui Pink a postat-o în timpul incendiilor de pădure din California

Fotografia șocantă pe care soțul lui Pink a postat-o în timpul incendiilor de pădure din California

Fotografia șocantă pe care soțul lui Pink a postat-o în timpul incendiilor de pădure din California

Incendiile de pădure din California i-au determinat pe localnici să ia măsuri drastice pentru protejarea bunurilor lor. Soțul lui Pink, Carey Hart, a surprins un gest ieșit din comun al acestora, pe care l-a distribuit pe rețelele sociale.

Carey Hart a creat controverse peste Ocean cu o fotografie postată pe Instagram. Fanii de pe rețeauau socială s-au împărțit în două tabere, unii apreciind că a pus mai multă sare pe rană. Despre ce este vorba? Din cauza incendiilor de pădure care amenință zi de zi casele localnicilor din zonele împădurite ale Californiei, proprietățile celor năpăstuiți cad pradă hoților. Un grup de proprietari de case din Malibu a vrut să transmită un mesaj convingător către toți cei care atentează la bunurile lor.


Soțul lui Pink a postat această fotografie pe Instagram, notând în dreptul ei: „Este regretabil că unii oameni profită de necazurile altora. În timpul incendiilor din Malibu, unii localnici au luptat cu ele și și-au apărat proprietățile de flăcări. Au fost observați spărgători de locuințe. Ei bine, dacă ești spărgător, gândește-te de două ori dacă te întorci în Malibu”, a scris Carey Hart.

Mulți internauți au fost deranjați de postare, considerând că aceasta îi încurajează pe oameni să pună mâna pe arme de foc și să-și facă singuri dreptate. Rănile masacrului de la barul Borderline din Thousands Oaks – petrecut la începutul lunii noiembrie – nu s-au închis încă. 

Pe 7 noiembrie 2018, un fost luptător special al Marinei Americane, îmbrăcat în negru, a deschis focul în acest club de muzică country din orașul Thousand Oaks, din comitatul Ventura, statul California. 

În urma împușcăturilor, 12 persoane au fost ucise de atacator, care s-a sinucis după ce și-a epuizat muniția. Autorul masacrului a fost identificat în persoana lui Ian David Long. Deocamdată, autoritățile nu au dezvăluit motivele care l-au împins pe atacator să ucidă cu sânge rece. Poate că nici nu știu acest lucru.

Dezastru ecologic în California

Incendiile de pădure sunt o tragedie cu repetiție în California. În acest an au fost raportate peste 7.500 de focare, care s-au manifestat pe o suprafață de 6,7 milioane de kilometri pătrați. Incendiile de pădure din 2018 au început în California în luna februarie și nu s-au oprit nici acum.

Citește și: Gerard Butler e devastat. Casa sa din Malibu a ars din temelii

Multe celebrități de la Hollywood au fost nevoite să-și părăsească vilele scumpe în care locuiau pentru a se salva din calea focului. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni