• PRO TV
  • Megan Fox, în război cu fosta iubită a soțului ei. Care este motivul

Megan Fox, în război cu fosta iubită a soțului ei. Care este motivul

Megan Fox, în război cu fosta iubită a soțului ei. Care este motivul

La ora actuală, Megan Fox este căsătorită cu Brian Austin Green, alături de care trei copii.

Cu toate acestea, în 2002, cu câțiva ani înainte ca actorul să o cunoască pe Megan Fox, acesta era într-o relație cu Vanessa Marcil, partenera sa din serialul ”Beverly Hills, 90210” care, în 2002, i-a dăruit un fiu, Kassius.

Citește și: Megan Fox, criticata aspru dupa ce si-a fotografiat cei doi baietei la plaja

La ora actuală, Kassius are 16 ani și, conform declarațiilor mamei sale, nu mai are nicio relație cu tatăl său, pentru că, acum cinci ani, Megan Fox ”l-a alungat din familia lor”.

Vanessa Marcil o acuză pe aceasta că a desființat camera lui Kassius din casa lor și că nu i-a dat ocazia băiatului să-și cunoască frații mai mici. Megan și Brian au trei băieței împreună, Noah (6 ani), Bodhi (4 ani) și Journey River (2 ani). 

”Am pierdut opt ani luptând pentru custodia copilului meu cu tatăl său și mama sa vitregă, care încercau să obțină custodie exclusivă, apoi să-mi ceară să plătesc pensie alimentară”, spune Vanessa Marcil într-o postare nouă pe social media. ”Cei doi au pierdut cazul, dar și despăgubirile pe care mi le cereau, de 200.000 de dolari”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Halloween????

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

”Nu am vorbit niciodată despre asta ca să-l protejez pe fiul meu de paparazzi, care obișnuiau să-l urmărească și-l îngrozeau. De asemenea, nu am cerut niciodată pensie alimentară și nu l-am împiedicat pe Kass să-și vadă tatăl. Cu toate acestea acum cinci ani, cei doi au hotărât să-l elimine total pe Kass din viața lor și a fraților săi mai mici”, a scris Marcil. ”Kass nu și-a cunoscut niciodată frații și nu are voie să vadă casa în care tatăl său biologic, mama sa vitregă și cei trei copii ai acestora trăiesc”.

”De atunci, Kass are inima frântă pentru că nu înțelege de ce a fost eliminat din viața acestei familii fără nicio explicație”.

Megan Fox și soțul ei, Brian Austin Green nu au făcut până la ora actuală nicio declarație în acest sens.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni