• PRO TV
  • Kate și Meghan Markle se urăsc mai mult ca oricând, susține o sursă din Palatul Kensington

Kate și Meghan Markle se urăsc mai mult ca oricând, susține o sursă din Palatul Kensington

Kate și Meghan Markle se urăsc mai mult ca oricând, susține o sursă din Palatul Kensington

Jurnaliștii Daily Mail, care citează un apropiat al familiei regale, scriu că ducesele s-ar urî mai mult ca niciodată. 

Sursa din interiorul Palatului Kensington susține că Meghan și Kate nu au deloc o relație apropiată și că situația s-ar fi înrăutățit în ultima vreme. 

Acest material vine pe fondul unui alt material apărut ieri în presă, în care jurnaliștii britanici citau o declarație făcută de Kate în Leicester și susțineau că această declarație ar fi dovada că nu există niciun conflict între Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex.

În timpul unei plimbări în Leicester, Kate Middleton a fost întrebată de fani despre Meghan, iar răspunsul pe care l-a dat ar fi pus definitiv capăt zvonurilor, scria ieri presa internațională, deși declarația lui Kate nu făcea referire directă la relația ei cu Meghan.

„Sunt foarte fericită pentru noul bebeluş. George, Louis Charlotte (n.r. copiii cuplului Kate - William) abia aşteaptă să aibă un verişor. [...] Sunt foarte, foarte bucuroasă și îi doresc tot binele din lume lui Meghan.", a spus Kate.

Ducesele au tot fost în atenția presei în ultima vreme. Cel mai recent, presa din Marea Britanie a speculat că decizia ducilor de Sussex de a se muta de la Palatul Kensington, unde stau alături de ducii de Cambridge, ar fi fost luată pe fondul neînțelegerilor tot mai mari și mai dese dintre Kate și Meghan. 

Richard Palmer, jurnalist apropiat familiei regale, a spus pentru publicația britanică Dail Mail: „Nu e vorba de vreun scandal de proporții, doar că Meghan și Kate nu sunt deloc apropiate. Kate pur și simplu nu o place, crede că Meghan a venit în Palatul Kensington cu o atitudine superioară, arogantă, și aceeași părere o au și angajații din Palatul Kensington.”

Palatul Kensington a primit numeroase solicitări din partea presei de a tranșa printr-un comunicat oficial această problemă, însă nu a dat curs invitațiilor de a lămuri problema.

Context: 

Știrea că Prințul Harry și soția sa, ducesa Meghan, se vor muta din Palatul Kensington la Frogmore a făcut vâlvă în presa britanică și a întețit zvonurile că Ducesele nu se suportă, mai ales că decizia a fost anunțată fără a oferi și un motiv.

Surse din Palatul Regal au declarat atunci pentru publicația britanică The Daily Mail că William și Kate nu ar fi avut cuvinte prea frumoase la adresa lui Meghan. „William și Kate nu o plac pe Meghan. Li se pare că nu au nimic în comun cu ea. [...] Nu le place mai mult nici atitudinea lui Harry, mai ales când Harry le spune mereu că tot ceea ce Meghan vrea, Meghan trebuie să primească.”, spune sursa citată de Daily Mail.

Nici Meghan nu pare să facă eforturi prea mari pentru a le intra în grații lui William, Kate, Reginei și angajaților din Kensington. 

Presa britanică a scris de curând că asistenta personală a lui Meghan a demisionat la doar șase luni după nunta Ducesei de Sussex cu Harry. Amy Pickerill, asistenta Ducesei, a demisionat după ce ar fi spus, în prealabil, că Meghan „are o atitudine dificilă” și că relația ei cu angajații din Palatul Kensington e una destul de spinoasă.

Daily Mail a mai scris și cu alte ocazii că, potrivit unor surse din anturajul regal, până și Regina ar fi avertizat-o pe Meghan în privința atitudinii pe care o are față de angajați.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni