• PRO TV
  • 50 Cent își urăște atât de mult fiul încât nu s-ar supăra dacă acesta ar fi lovit de un autobuz

50 Cent își urăște atât de mult fiul încât nu s-ar supăra dacă acesta ar fi lovit de un autobuz

50 Cent își urăște atât de mult fiul încât nu s-ar supăra dacă acesta ar fi lovit de un autobuz

Relație cu scântei între raperul 50 Cent și fiul lui cel mare, Marquise Jackson. Tânărul a făcut un gest care l-a scos din minți pe cântăreț.

Marquise Jackson (22 de ani) este primul copil al raperului american Curtis James Jackson (50 Cent), cu care nu are o relație prea bună. Recent, cântărețul a afirmat că nu s-ar supăra dacă fiul lui ar fi călcat de autobuz, supărat pe un gest neinspirat al băiatului. Ce l-a supărat pe 50 Cent? Faptul că tânărul Marquise s-a lăsat fotografiat alături de fiul unui cunoscut dealer de droguri de peste Ocean, Kenneth McGriff.

Raperul a văzut fotografia postată de Kyle McGriff și i-a reproșat fiului său că nu-și alege bine prietenii. Mai mult, a și postat un comentariu la această imagine: „Dacă amândoi ar fi călcați de autobuz, n-aș avea deloc o zi proastă”, a scris 50 Cent pe Instagram, conform dlisted.com.

Din câte se pare, nici Marquise nu-l înghite pe tatăl său, căruia i-a spus de multe ori că-l urăște.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you know you know ????????????‍♂️????????‍♂️????????‍♂️????????

A post shared by @ supreme_mcgriff on


Postarea a stârnit numeroase comentarii în mediul online, mulți fiind de acord că asocierea celor doi este total nepotrivită. Alții, în schimb, i-au sfătuit pe cei care stau cu ochii pe viața privată a celor doi puști să-și vadă de ale lor și să poarte de grijă propriilor copii.

50 Cent are doi băieți

Raperul american nu s-a căsătorit niciodată, dar a făcut doi copii. Marquise Jackson e rodul relației sale cu iubita lui din anii '90, Shaniqua Tompkins. Aceasta l-a dat în judecată și i-a cerut 50 de milioane de dolari fiindcă nu și-a respectat promisiunea de a avea grijă de ea pe viață. Instanța i-a respins cererea, considerând-o nefondată.

Al doilea fiu al lui 50 Cent, Sire Jackson, s-a născut în 2012 și a fost adus pe lume de iubita lui, fotomodelul Daphne Joy. La vârsta de doi ani, fiul cel mic al raperului a apărut într-o ședință foto de lux, care i-a adus o „alocație” de 700.000 de dolari.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni