• PRO TV
  • Tradiția de Crăciun a Reginei care o va deprima pe Meghan Markle

Tradiția de Crăciun a Reginei care o va deprima pe Meghan Markle

Tradiția de Crăciun a Reginei care o va deprima pe Meghan Markle

Anul acesta, Meghan Markle va petrece Crăciunul la conacul Reginei din Norfolk, însă Ducesa de Sussex ar putea avea ceva împotriva unei tradiții de Crăciun a familiei regale.

Meghan Markle este renumită pentre dragostea ei pentru animale, militând activ pentru drepturile acestora. Conform Express.co.uk, soțul ei, Harry, ar fi avertizat-o deja să nu protesteze față de obiceiul de Crăciun al familiei regale, acela de a merge la vânătoare. 

Citește și: Kate și Meghan Markle se urăsc mai mult ca oricând, susține o sursă din Palatul Kensington

Partida de vânătoare, care are loc după un mic dejun tradițional englezesc, constând dintr-un amestec de orez condimentat cu pește afumat și ou, este o tradiție regală pentru a marca Boxing Day, în ziua de 26 decembrie.

La festivități, Meghan și Harry vor fi însoțiți de Kate și William, cei supranumiți ”Cei patru fabuloși” petrecând împreună această zi de sărbătoare.

Dar, în ciuda eforturilor sale de a se integra în familia regală, Meghan, o susținătoare înfocată a drepturilor animalelor, ar putea fi îngrozită de vânătoarea la care este obligată să participe.

De altfel, acum câteva săptămâni, Prințul Harry a luat decizia de a boicota vânătoarea de la Castelul Balmoral, pentru că nu ar fi dorit să o supere pe Meghan. La acea vreme, o sursă apropiată Ducelui de Sussex a declarat pentru The Sun: ”Harry iubește vânătoarea și a participat întotdeauna la Boxing Day. Dar este dispus să încalce tradiția regală pentru a nu o supăra pe Meghan”.

Cu toate acestea, se pare că Ducesa de Sussex a fost sfătuită de soțul ei să nu protesteze împotriva tradiției de Boxing Day pentru a nu provoca tensiuni nedorite în familie. 

Meghan Markle a fost dintotdeauna o activistă convinsă pentru drepturile animalelor, adoptând doi căței de la adăpost, refuzând să poarte blană sau piele naturală și alegând, în trecut, să urmeze o dietă vegană ”flexibilă”.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni