• PRO TV
  • VIDEO JO încheie anul „Cu inima”, alături de Cabron

VIDEO JO încheie anul „Cu inima”, alături de Cabron

VIDEO JO încheie anul „Cu inima”, alături de Cabron

JO încheie anul cu o super colaborare și lansează „Cu inima”, alături de Cabron. Cel mai nou single al celor doi artiști este o frumoasă piesă de dragoste, care o să ajungă direct la sufletele fanilor.

„«Cu inima» este o piesă sensibilă care păstrează cumva esență pe care am promovat-o dintotdeauna și prin care am ajuns la inima publicului meu. Este una dintre piesele mele de suflet lansate anul acesta și sper să fie pe placul celor care ascultă piese de dragoste. Iubirea va avea întotdeauna un impact asupra celor care știu să o simtă și să o trăiască”, a completat JO.  

Artista și-a dorit să lanseze o piesă alături de Cabron, așadar colaborarea cu artistul a venit la inițiativa lui JO: „Mi-am dorit foarte mult să fac piesă această alături de Cabron. Am luat legătură cu el, i-am propus să lucrăm împreună, iar piesă i-a plăcut de la prima ascultare!”.

Pentru că single-ul „Cu inima” să fie așa cum și-a dorit, JO a lucrat cu Șerban Cazan, Lucian Nagy, Juno, Seredinschi,Vizi Imbre, Florin Boka și Ana Stancu în studiourile HaHaHa Production, iar clipul a fost realizat de Iura Luncașu. „Au durat mult atât pregătirile pentru clip, cât și filmările, încât cred cu tărie că va avea succes. În timpul filmărilor pentru clipul piesei  «Cu inima» a fost greu, s-a lăsat cu ploaie cu apă rece, răceală a două zi, dar sper să merite. Eu sunt foarte mulțumită de rezultat”.

JO a cunoscut succesul cu primul sau single, „Șoapte”, care a strâns peste 19 milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, artista a lansat o serie de single-uri ce au ajuns ulterior super-hituri: „Mesajul meu” și „Cu un picior în răi”, dar și colaborări cu artiști precum Randi sau Jorge. Colaborarea cu Randi pentru single-ul „Până vara viitoare” a stat în topurile celor mai difuzate piese pe radio și TV timp de aproape jumătate de an și a depășit în doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2018, JO s-a făcut remarcată cu piesă „În lipsa ta”, care a strâns peste 13 milioane de vizualizări, dar și cu lansarea a două single-uri în limba spaniolă, „Maria” și „Sangria”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni