• PRO TV
  • Miley Cyrus a fost prădată de hoți. I-au furat lucruri dragi ei

Miley Cyrus a fost prădată de hoți. I-au furat lucruri dragi ei

Miley Cyrus a fost prădată de hoți. I-au furat lucruri dragi ei

După ce a rămas fără locuința din Malibu, California, din cauza incendiilor de pădure, Miley Cyrus a mai primit o lovitură.

Cântăreața a fost prădată de hoți și a rămas fără bunuri în valoare de peste 10.000 de dolari. Spărgătorii au intrat într-un depozit al artistei din San Fernando Valley, lângă Los Angeles, unde aceasta își ținea lucruri pe care nu le putea găzdui acasă. Poliția a deschis o anchetă, iar primele date arată că singurele lucruri care lipsesc din depozit sunt câteva chitare foarte dragi artistei, scrie TMZ.

Conform primelor informații, nimeni nu a putut oferi informații despre spargere, iar hoții au acționat „curat”, ca niște profesioniști. Artista nu a sesizat lipsa instrumentelor muzicale decât marți. 

La jumătatea lunii noiembrie, Miley Cyrus și logodnicul ei, Liam Hemsworth, au primit o lovitură devastatoare. Casa lor din Malibu a ars până la temelii în incediile devastatoare de pădure din California. Cei doi au postat pe rețelele sociale imagini impresionante cu locuința distrusă de flăcări. 

Totuși, din toată nenorocirea care s-a abătut asupra lor a rămas ceea ce contează mai mult: „Love” (Iubire).

Imediat după incendiu, Miley a fost susținută de tatăl ei de la care a învățat mereu lecții importante de viață. „Întotdeauna mi-a spus că viața este un șir continuu de ajustări și uneori nu înțelegem ce vor să se spună părinții, până când ajungem să căpătăm și noi experiență de viață. Acum încep să înțeleg ce înseamnă asta, după ce am dat piept cu ceva atât de devastator precum această calamitate naturală”, a spus Miley pentru On Air with Ryan.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni