• PRO TV
  • S-a lansat calendarul Pirelli 2019. Gigi Hadid și Laetitia Casta, în roluri de femei fatale

S-a lansat calendarul Pirelli 2019. Gigi Hadid și Laetitia Casta, în roluri de femei fatale

S-a lansat calendarul Pirelli 2019. Gigi Hadid și Laetitia Casta, în roluri de femei fatale

Gigi Hadid și Laetitia Casta se numără printre vedetele care apar în celebrul calendar Pirelli, realizat în acest an de fotograful de modă Albert Watson.

Gigi Hadid (23 de ani) este una dintre frumusețile care au pozat pentru calendarul Pirelli pentru anul următor, modelul alăturându-se franțuzoaicei Laeticia Casta (40 de ani) sau balerinei Misty Copeland. 

Citește și: Este cel mai faimos model al momentului, insa putini isi mai aduc aminte cum arata Gigi Hadid in urma cu 5 ani

Tema calendarului din acest an, ”Dreaming”, imaginată de fotograful Albert Watson, ne dă ocazia să le admirăm pe acestea în ipostaze seducătoare, în scene vintage, ca de film.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pirelli (@pirelli) on

Conform declarațiilor lui Albert Watson, calendarul 2019 dezvăluie povestea în imagini a aspirațiilor a patru femei și modului în care acestea își caută calea spre îndeplinirea visurilor și a pasiunilor lor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pirelli (@pirelli) on

Gigi Hadid, de pildă, interpretează o femeie care s-a despărțit recent de partener, trăiește singură într-un turn de sticlă și îl are pe Alexander Wang drept singurul ei prieten și confident.

Supermodelul Laetitia Casta este, în calendarul Pirelli, o pictoriță care trăiește într-un apartament alături de partenerul ei, interpretat de Sergei Polunin. Amândoi visează la succes: ea este o artistă, el este dansator.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pirelli (@pirelli) on

Fotograful Albert Watson remarcă: ”Interesant este că, în viața reală, Laetitia sculptează și creează opere de artă în timpul său liber. Ceea ce a ajutat-o să intre în pielea personajului. Am hotărât să filmăm afară, pentru a da scenelor puțin mai multă lumină naturală. Atmosfera tropicală din Miami a fost o componentă cheie în aceste imagini”.

Foto: Getty; Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni