• PRO TV
  • Amber Heard, confesiuni inedite despre relația pe care a avut-o cu Elon Musk

Amber Heard, confesiuni inedite despre relația pe care a avut-o cu Elon Musk

Amber Heard, confesiuni inedite despre relația pe care a avut-o cu Elon Musk

Aflată la un eveniment monden, actrița a declarat că are în continuare o relație foate bună cu Elon Musk. 

Heard a avut o scurtă relație cu mogulul tech timp de un an, în 2017. Cei doi s-au împăcat din nou la începutul anului, însă s-au despărțit din nou după câteva luni. 

„Am rămas prieteni pentru că avem același sistem de valori, împărtășim aceleași valori. Curiozitatea, pasiunea pentru idei inedite și pentru știință. Așa a început relația noastră: vorbind despre lucruri care ne fac să fim ceea ce suntem. Despre ceea ce e el, dincolo de imagine. Despre ceea ce sunt eu, dincolo de imagine. [...] Îl respect foarte mult ca om.”, a spus Heard.

Actrița a făcut referire, indirect, și la relația ei tumultoasă cu Johnny Depp. 

„Am o viață extraordinară, am avut mereu norocul de a cunoaște oameni minunați. Am învățat foarte multe chiar și de la cei cu care nu am în relații prea bune.”, a spus ea.

De cealaltă parte, Elon Musk pare s-o fi uitat pe Heard și vrea să se dedice căutării unei noi iubite.

Ca un adevărat geek și control freak, Musk are și un ,,dating plan”. Quartz scrie că magnatul a decis să își aloce 10 ore pe săptămână pe care să le dedice întâlnirilor. ,,Trebuie să îmi găsesc o iubită potrivită. Nu vreau doar o fată frumoasă, cu care să nu am ce vorbi. Vreau o femeie care să mă provoace. De asta mi-am alocat 10 ore pe săptămână pentru a căuta această femeie.”, a explicat el.

Musk mai spune că își dedică 10 ore pe zi cărților, iar în restul timpului se dedică jocurilor video, care, spune el, îl relaxează. ,,Fac lucruri normale în timpul meu liber, citesc, joc video game-uri, ascult muzică, văd filme, deși nu prea multe... mă văd cu prietenii, o mai iau razna pe Twitter, lucruri normale, nimic special. Dar de obicei recunosc că e more work and less play.”, a conchis el. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni