• PRO TV
  • După Kevin Hart, potopul. De ce nu vrea nimeni să prezinte Oscarurile

După Kevin Hart, potopul. De ce nu vrea nimeni să prezinte Oscarurile

După Kevin Hart, potopul. De ce nu vrea nimeni să prezinte Oscarurile

Gala premiilor Academiei Americane de Film (Oscar) 2019 a rămas fără prezentator după ce comediantul Kevin Hart s-a retras din cauza unor comentarii ofensatoare pe Twitter. Nimeni nu vrea să-i ia locul.

Nu se înghesuie nimeni să preia rolul lui Kevin Hart, de gazdă a premiilor Oscar 2019, iar cauza nu e lipsa unei celebrități care să facă față acestui eveniment de gală, ci banii. Surse din industrie, citate de TMZ, au declarat că suma pe care o primește un prezentator al galei premiilor Oscar este extrem de neofertantă. 

Comediantul și prezentatorul de televiziune Jimmy Kimmel, care a fost gazda Oscarurilor din 2017, a dezvăluit că a fost plătit cu 15.000 de dolari pentru a prezenta gala, un eveniment care beneficiază de o publicitate colosală și de sponsori pe măsură. Acesta a declarat că mulți potențiali prezentatori sunt înclinați să refuze oferta din cauza sumei derizorii pe care o primesc. 

Jimmy Kimmel

Totuși, Academia Americană de Film consideră că prezentarea galei ar trebui să fie o șansă unică pentru multe personalități din industria cinematografică și că acestea nu ar trebui să fie plătite cu sume exorbitante. 

Pe lista scurtă a posibililor prezentatori a fost trecut și actorul Eddie Murphy, un star de cinema care ar face o figură frumoasă pe scena galei. Murphy a mai fost propus pentru această poziție și în 2011, însă a refuzat să prezinte gala din 2012 după ce un bun prieten de-ai săi, Brett Ratner, a fost scos din producția show-ului.

Presa de la acea vreme l-a criticat pe actor pentru decizia care a pus Academia Americană de Film într-o poziție stânjenitoare. 

Actorul de comedie Kevin Hart, care fusese distribuit în rolul de gazdă a galei din 24 februarie 2019, s-a retras din această poziție din cauza unor comentarii acide la adresa comunității LGBT. Comentariile, postate pe Twitter, datează din anii 2009-2010, dar l-au urmărit până azi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on


„Am ales să mă retrag din rolul de gazdă a premiilor Oscar... pentru că nu doresc să distrag atenția de la această
noapte care ar trebui să celebreze atât de mulți artiști talentați”, a scris Hart pe Twitter, la doar două zile după ce a anunțat că va prezenta premiile Oscar.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni