• PRO TV
  • Kevin Hart, ajutor nesperat de la fosta soție, după scandalul retragerii sale de la Oscar

Kevin Hart, ajutor nesperat de la fosta soție, după scandalul retragerii sale de la Oscar

Kevin Hart, ajutor nesperat de la fosta soție, după scandalul retragerii sale de la Oscar

Comediantul Kevin Hart, care a fost nevoit să se retragă din postura de prezentator al galei premiilor Oscar de anul viitor, este susținut necondiționat de fosta soție. „El nu este așa cum s-a spus”.

Actrița de comedie Torrei Hart, care a fost căsătorită cu Kevin aproape opt ani, s-a pus scut în fața fostului partener de viață, acuzat că urăște comunitatea LGBT. „Kevin nu urăște homosexualii. El e actor de comedie și a făcut doar o glumă”, a spus Torrei în emisiunea Inside Edition. Actrița e de părere că fostul ei soț nu avea de ce să-și ceară scuze în public.

Sunt de partea lui, nu cred că trebuia să-și ceară scuze. Cred că ar trebui să-l păstreze ca și prezentator. Pe cine vor aduce, pe Maica Tereza?”, a întrebat retoric fosta soție a actorului.

Torrei Hart a fost întrebată dacă Kevin ar avea aceeași reacție dacă fiului lui de 11 ani va veni într-o zi să-i spună că e homosexual. 

„Nu cred. Sigur, vrei ca fiul tău să fie ca tine. Dar, dacă fiul nostru va ajunge vreodată gay, cred că nu va avea ceva împotriva acestui lucru”, a răspuns Torrei Hart.

Actrița s-a măritat cu Kevin Hart în 2003 și a făcut doi copii cu actorul de comedie: o fată pe nume Heaven (13 ani) și un băiat pe nume Hendrix (11 ani). Cei doi au divorțat în 2010, după ce au considerat că nu mai sunt fericiți împreună. Cu toate acestea, Torrei a păstrat o legătură serioasă cu tatăl copiilor ei, iar când acesta a anunțat că va avea un copil cu actuala sa soție, Eniko Parrish, Torrei s-a bucurat pentru ei. 

Kevin Hart, împreună cu actuala soție, Eniko Parrish

Conform bet.com, Torrei a fost entuziasmată de faptul că Heaven și Hendrix vor avea un frate vitreg, cu care se vor putea juca. Fiul cel mic al lui Kevin Hart, botezat Kenzo Kash, are acum un an și o lună.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni