• PRO TV
  • O cântăreață celebră mărturisește că anul trecut nu a avut bani pentru cadourile de Crăciun ale copiilor ei

O cântăreață celebră mărturisește că anul trecut nu a avut bani pentru cadourile de Crăciun ale copiilor ei

O cântăreață celebră mărturisește că anul trecut nu a avut bani pentru cadourile de Crăciun ale copiilor ei

Ani la rând a dus o viață extravagantă, însă Crăciunul din 2017 a fost cel mai cumplit pentru Mel B, una dintre componentele trupei Spice Girls.

Banii nu sunt totul și, după cum o dovedește experiența de viață a lui Melanie Brown (Me B), niciodată suficienți. Dar, sărbătorile de iarnă din 2018 sunt primele liniștite după mulți ani de chin ai artistei, care s-a confesat într-un interviu acordat revistei HELLO!. Mel B spune că a trecut prin Iad și înapoi în ultimii trei ani, din cauza relației aprinse cu fostul soț, însă Crăciunul din 2017 a fost cel mai negru de până acum.

Artista a dezvăluit că nu a avut bani nici să le cumpere cadouri celor trei fete ale sale, însă a fost salvată de o prietenă, care a jucat rol de Moș Crăciun. „Motivul pentru care acum sunt atât de recunoscătoare și de bucurosă în legătură cu Crăciunul din acest an este că cel de anul trecut a fost foarte întunecat pentru mine”, a declarat Mel B pentru sursa citată.

Cântăreața a realizat o ședință foto alături de cele trei fete ale sale, Phoenix (19 ani), Angel (11 ani) și Madison (7 ani), în așteptarea primelor sărbători liniștite după mulți ani. 

FOTO: video caption Hellomagazine.com

„Sincer, simt că universul îmi face dreptate. Acest Crăciun mi se pare atât de special. Nu am nevoie de niciun cadou, deoarece atât de multe visuri de-ale mele s-au împlinit”, a mărturisit artista, care a divorțat în decembrie 2017 de soțul ei, Stephen Belafonte. Mel B l-a acuzat de abuz fizic și emoțional, iar din cauza lui a încercat să se sinucidă cu pastile. 

În apărarea sa, Belafonte a declarat în instanță că Mel B avea un stil de viață extravagant, acuzând-o că a cheltuit toți banii pe care i-a strâns pe vremea când cânta în Spice Girls, adică peste 50 de milioane de dolari.

Într-o carte autobiografică, lansată luna trecută, Melanie Brown a vorbit mult despre fostul soț și modul în care acesta i-ar fi distrus viața. În replică, Belafonte a declarat că volumul conține minciuni grosolane și că o va acționa în judecată. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni