• PRO TV
  • Ce se întâmplă cu averea de 25 de milioane de dolari a lui DJ Avicii. Decizia a fost luată

Ce se întâmplă cu averea de 25 de milioane de dolari a lui DJ Avicii. Decizia a fost luată

Ce se întâmplă cu averea de 25 de milioane de dolari a lui DJ Avicii. Decizia a fost luată

DJ Avicii, care a murit în 20 aprilie 2018 la vârsta de 28 de ani, nu a lăsat nicio dispoziție testamentară. 

Tim Berling, cunoscut în lumea muzicală sub numele DJ Avicii, a lăsat în urma lui o avere de peste 25 de milioane de dolari. În vârstă de 28 de ani, muzicianul a fost descoperit fără suflare într-o cameră de hotel din Oman. Artistul nu era căsătorit și nu avea copii. Mai mult, el nu a lăsat un testament, fiindcă nu se gândea că va ajunge să părăsească această lume atât de curând. 

Din aceste motive, toate bunurile sale și banii din conturi vor reveni părinților săi, conform unei decizii a autorităților suedeze, făcută publică astăzi, 19 decembrie 2018. Formalitățile au fost dezvăluite de Agenția de Taxe și Impozite din Suedia, conform Daily Mail. Părinții artistului, Klas Berling și Anki Liden urmează să intre în posesia averii sale după finalizarea procedurilor birocratice.

Totodată, instituțiile suedeze au dezvăluit că artistul avea datorii neplătite în valoare de aproape 10 milioane de dolari în SUA și de circa 85.000 de dolari în Canada. Acestea au fost achitat înainte ca averea să fie moștenită de părinții săi.

Cel mai bun an al scurtei sale cariere a fost 2014, când a încasat 28 de milioane de dolari, în urma concertelor susținute. Chiar și așa, Avicii nu considera banii un scop în viață, fiind cunoscut pentru mărinimia lui. În 2012 a donat toate veniturile obținute în urma unui turneu realizat în SUA (circa un milion de dolari) pentru susținerea unei campanii de combarere a foametei. În 2013 a donat un milion de euro în Suedia unei organizații neguvernamentale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avicii (@avicii) on


Starul muzicii electro a fost găsit decedat într-o cameră de hotel din Muscat, Oman, în timpul unei vacanțe pe care o programase în luna aprilie 2018. Avicii s-a sinucis, secționându-și venele cu un ciob de sticlă, scrie TMZ.

Artistul a fost înhumat în cadrul unei ceremonii private care a avut loc într-un cimitir celebru din orașul natal, Stockholm. În același loc de veci se găsesc și osemintele altor personalități cunoscute din Suedia, printre care și Greta Garbo. Detalii AICI.

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni