• PRO TV
  • A venit Moș Obama. Fostul președinte american a oferit cadouri unor copii bolnavi

A venit Moș Obama. Fostul președinte american a oferit cadouri unor copii bolnavi

A venit Moș Obama. Fostul președinte american a oferit cadouri unor copii bolnavi

Nu mai e președinte al SUA, dar și-a păstrat naturalețea și carisma, iar asta îl face să aibă mare trecere la public. Barack Obama a adus un dram de speranță și bucurie nespusă câtorva zeci de copii bolnavi, internați în spitalul din Washington.

Cu un sac plin de cadouri pe umăr, îmbrăcat casual și cu nelipsita căciulă roșie de Moș Crăciun, fostul președinte Barack Obama a intrat pe porțile spitalului din Washington în mod natural. A mai făcut gesturi de acest fel în trecut, însă atunci putea fi acuzat că totul e pentru imaginea sa de președinte în exercițiu. De data aceasta, Moș Obama nu s-a mai gândit la popularitate și la sondaje și a împărțit cadouri copiilor internați în spital, ca și când cei mici ar fi fost niște prieteni vechi.

FOTO: Children's National Medical Center Instagram

Însoțit de staff-ul său personal, Barack Obama s-a dus din salon în salon pentru a vorbi personal cu copiii și cu părinții care se aflau în vizită la cei mici. Copiii internați aici nu au știut cine urmează să-i viziteze, dar vestea s-a răspândit ca fulgerul. Fostul șef de la Casa Albă a petrecut o oră și jumătate în compania micuților pacienți de la Spitalul Național de Copii din Wahington, timp în care le-a oferit acestora și câteva sfaturi. 

Reprezentanții instituției medicale au fost recunoscători fostului președinte pentru vizita din 19 decembrie și au distribuit pe Instagram câteva fotografii de la întâlnirea cu cei mici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Children's National (@childrensnational) on

„Cu siguranță, cei mici vor vorbi despre această experiență ani mulți de acum încolo. În această perioadă extrem de aglomerată din an, când nimeni nu vrea să fie în spital, căldura sa naturală le-a ridicat moralul acestor copilași, părinților lor și tuturor celor din staff-ul tehnic, pe care i-a întâlnit pe holuri”, a declarat Kurt Newman, managerul spitalului de copii din Washington, conform aceshobiz.com.

La plecare, Obama a transmis un mesaj de recunoștință pentru medicii și asistentele care se ocupă de acești copii. „Ca tată a două fete, pot doar să-mi imaginez cum e să ai asistente, medici și oameni cărora le pasă de ei, care au grijă de ei și care îi ascultă și sunt acolo să le asculte păsul ori să-i țină de mânuțe. Acestea sunt cele mai importante lucruri, care ne amintesc că asta înseamnă spiritul sărbătorilor”, a mai spus Obama, conform sursei citate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni