• PRO TV
  • ”Aquaman”, surpriză de proporții la box-office. Ce încasări a avut până acum

”Aquaman”, surpriză de proporții la box-office. Ce încasări a avut până acum

”Aquaman”, surpriză de proporții la box-office. Ce încasări a avut până acum

Când Warner Bros a anunțat că ”Aquaman” va fi lansat, prima dată, în China, cu o săptămână înainte de premiera globală, a apărut un semn de întrebare.

În mod tradițional, filmele de la Hollywood se lansează în China după premiera globală, având în vedere că aici este o piață impredictibilă, în care majoritatea francizelor importante, de genul ”Star Wars”, au eșuat dramatic.

Citește și: Nicole Kidman este o sirenă războinică în noul blockbuster ”Aquaman”. Cum arată în costumul de supereroină

Strategia neobișnuită a producătorilor ”Aquaman” a fost considerată un semn de slăbiciune. Cu toate acestea, într-un final, s-a dovedit a fi o mișcare de geniu, pelicula înregistrând un triumf de zile mari.

Astfel, conform Express.co.uk, încasările ”Aquaman” au depășit deja, la box office-ul chinez, 200 milioane de dolari, astfel că, înainte de premiera din Statele Unite, filmul va avea încasări de peste 300 de milioane de dolari. 

Ceea ce înseamnă că ”Aquaman” va intra în cinematografele americane cu un imens avantaj, Fandago anticipând că va depăși încasările filmului ”Wonder Woman”.

Deși recenziile au fost mixte, ”Aquaman” a avut parte de promovare intensă în Statele Unite, iar predicțiile pentru box office, în primele cinci zile de la premiera din Ajun de Crăciun, se situează între 120 și 150 milioane de dolari.

Foto: Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni