• PRO TV
  • Amber Heard, concediată după ce și-a acuzat fostul soț de violență domestică

Amber Heard, concediată după ce și-a acuzat fostul soț de violență domestică

Amber Heard, concediată după ce și-a acuzat fostul soț de violență domestică

Fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard, a trimis o scrisoare deschisă către Washington Post. În această scrisoare, Heard a spus că a simțit întreaga forță a „urii față de femeile care nu se tem să ia atitudine” împotriva violenței domestice.

Heard a dezvăluit, cu ocazia acestui interviu, că a fost concediată imediat după ce a ieșit în presă cu declarațiile despre relația abuzivă cu Depp.

„Am fost concediată, producătorii au renunțat la mine. Nu a fost singura experiență de acest gen. Înainte de asta am avut  o campanie de doi ani pentru un brand global de fashion, dar compania a renunțat la mine după acest scandal. Industriei cinematografice nu îi plac femeile care denunță public violența fizică.”, a spus Heard. 

Actrița a adăugat că nu știe dacă producătorii lungmetrajelor Aquaman și Justice League o vor păstra. La un moment dat, ea a precizat inclusiv că a primit amenințări cu moartea din partea fanilor fostului soț.

„Luni de zile nu mi-am părăsit apartamentul, iar când ieșeam din el eram urmărită de drone cu camere de filmat.”, a spus ea.

Depp a negat de-a lungul timpului toate acuzațiile de abuz care au venit din partea fostei sale soții.

Johnny Depp și Amber Heard s-au căsătorit în anul 2015 și au încheiat divorțul în 2017. 

Aflată la un eveniment monden, actrița a făcut declarații și despre fostul iubit, magnatul tech Elon Musk. 

Heard a avut o scurtă relație cu mogulul tech timp de un an, în 2017, imediat după despărțirea de Depp. Cei doi s-au împăcat din nou la începutul anului, însă s-au despărțit din nou după câteva luni. 

„Am rămas prieteni pentru că avem același sistem de valori, împărtășim aceleași valori. Curiozitatea, pasiunea pentru idei inedite și pentru știință. Așa a început relația noastră: vorbind despre lucruri care ne fac să fim ceea ce suntem. Despre ceea ce e el, dincolo de imagine. Despre ceea ce sunt eu, dincolo de imagine. [...] Îl respect foarte mult ca om.”, a spus Heard.

De cealaltă parte, Elon Musk pare s-o fi uitat pe Heard și vrea să se dedice căutării unei noi iubite.

Ca un adevărat geek și control freak, Musk are și un „dating plan”. Quartz scrie că magnatul a decis să își aloce 10 ore pe săptămână pe care să le dedice întâlnirilor. ,,Trebuie să îmi găsesc o iubită potrivită. Nu vreau doar o fată frumoasă, cu care să nu am ce vorbi. Vreau o femeie care să mă provoace. De asta mi-am alocat 10 ore pe săptămână pentru a căuta această femeie.”, a explicat el.

Musk mai spune că își dedică 10 ore pe zi cărților, iar în restul timpului se dedică jocurilor video, care, spune el, îl relaxează. ,,Fac lucruri normale în timpul meu liber, citesc, joc video game-uri, ascult muzică, văd filme, deși nu prea multe... mă văd cu prietenii, o mai iau razna pe Twitter, lucruri normale, nimic special. Dar de obicei recunosc că e more work and less play.”, a conchis el. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni