• PRO TV
  • Mihaela Rădulescu: "Nouă Fermă de la PRO TV, muncită la zăpadă, va da dependență și importante lecții de viață"

Mihaela Rădulescu: "Nouă Fermă de la PRO TV, muncită la zăpadă, va da dependență și importante lecții de viață"

Mihaela Rădulescu: "Nouă Fermă de la PRO TV, muncită la zăpadă, va da dependență și importante lecții de viață"

După o pauză binemeritată de la viața publică, Mihaela Rădulescu revine ca gazdă a show-ului FERMA, un show care îmbină două dintre cele mai mari pasiuni ale ei: televiziunea și aventura. Ce spune despre show și ce planuri are de Sărbători aflăm chiar de la ea, într-un interviu pentru PROTV.RO.

Care sunt planurile pentru acest Crăciun?

Nu mai fac de mult planuri de Crăciun, vreau acasă. Ani de zile am făcut Sărbătorile în direct, fără familie, fără tihna aia de-acasă... Acasă, lângă cei care-mi sunt familie, asta e sărbătoarea mea.

Ce îți dorești cel mai mult să primești cadou de Crăciun?

Mă bucur fix că în copilărie de orice dar. Mor de drag să văd că cei care mă iubesc își bat capul, își cheltuie timpul pentru mine. Orice îmi aduc, mă bucură. Și eu fac la fel pentru ei.

Care e cel mai important plan pe 2019?

Uf, le las nespuse pe cele despre copil, bărbat și despre mine și trec direct la muncă - să văd că nouă Fermă de la PRO TV, muncită la zăpadă, va da dependență și niscaiva importante lecții de viață. Cred în proiectul asta, așa cum cred în tot ce fac. Cât despre alte proiecte, avem un an întreg în față să le dezbatem. Să aveți un An Nou grozav și să credeți în voi, în visele voastre, în forță pe care o are oricine vrea o viață plină și frumoasă!

Revin și... nu oricum, ci într-un loc total neașteptat - în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o ... nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant... exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață.”, a spus Mihaela Rădulescu despre Ferma. 

Aici poți vedea toți concurenții care participă la FERMA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni