• PRO TV
  • O înregistrare bizară cu actorul Kevin Spacey, vizualizată de aproape 8 milioane de ori în 48 de ore

O înregistrare bizară cu actorul Kevin Spacey, vizualizată de aproape 8 milioane de ori în 48 de ore

O înregistrare bizară cu actorul Kevin Spacey, vizualizată de aproape 8 milioane de ori în 48 de ore

O înregistrare bizară, publicată de actorul american Kevin Spacey, a adunat în primele 48 de ore aproape 8 milioane de vizualizări, scrie The Hollywood Reporter. 

Spacey și-a numit înregistrarea „Let Me Be Frank” („Dă-mi voie să fiu sincer", n.r. / Frank Underwood e și numele personajului pe care l-a interpretat în serialul „House of Cards") și a publicat-o într-un context foarte ambiguu: după ce a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală a unui minor.

În înregistrare, Spacey poartă un șorț cu Moș Crăciuni și livrează un monolog în stilul lui Frank Underwood.

„Bineînţeles că unii cred orice şi au aşteptat cu răsuflarea tăiată ca eu să mărturisesc că sunt vinovat. Acești oameni ard de nerăbdare ca eu să declar că tot ce spun ei este adevărat şi că am primit ceea ce am meritat... Ce pot să vă spun cu siguranță e că nu voi plăti pentru ceva ce nu am făcut. Foarte curând veți afla adevărul.", spune Spacey.

Context: 

2017 și 2018 au fost doi ani foarte grei pentru actorul american. El a căzut în vâltoarea mișcării #MeToo, fiind acuzat de zeci de persoane că le-a hărțuit și/sau molestat. Procurorii din Los Angeles au anunţat recent că au în vedere încă o plângere penală pe numele Kevin Spacey, informează Reuters. Procuratura din Los Angeles nu a dat, însă, mai multe detalii. 

De asemenea, în luna aprilie a acestui an actorul a fost acuzat de hărțuire de încă trei bărbați. Astfel, numărul plângerilor penale formulate împotriva sa a ajuns la șase, dintre care cinci vizează infracțiunea de agresiune sexuală, iar una e pentru hărțuire. 

Din noiembrie 2017 și până acum, actorul a fost acuzat de peste 30 de bărbaţi, odată cu apariția mișcării #MeToo. Una dintre cele mai vocale victime a fost un jurnalist care l-a acuzat pe Kevin Spacey că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când avea 14 ani. Spacey s-a apărat atunci printr-un mesaj prin care a transmis că este „mai mult decât șocat și îngrozit" de această poveste.

Acuzațiile de acest fel au continuat, însă, să curgă la acea vreme și Spacey a mărturisit, într-un final, că este gay, după ce a fost acuzat că i-a făcut avansuri și actorului Anthony Rapp.

Rapp, care e cunoscut mai ales din serialul "Star Trek: Discovery", l-a acuzat pe Spacey că a încercat să-l agreseze pe când avea doar 14 ani, în anul 1985.

Spacey a răspuns public spunând că nu își amintește incidentul, menționând, însă, că e posibil să se fi întâmplat, caz în care ,,e vorba, mai mult ca sigur, de un comportament nepotrivit al cuiva care era clar beat”, a precizat el.Foto: Anthony Rapp alături de Kevin Spacey. Sursa: Instagram Anthony Rapp

Cu toate astea, Spacey, în vârstă de 58 de ani, a negat marea majoritate a acuzațiilor care i se aduc.

Kevin Spacey e considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale. El a câștigat două Oscaruri pentru rolurile din filmele „The Usual Suspects” (1995) şi „American Beauty”.

Din 2013, Spacey a jucat rolul principal în serialul „House of Cards”, însă producătorii au decis să scape de personajul lui Spacey în contextul uriașului scandal de imagine cu care s-a confruntat actorul. 

Tot în octombrie, anul trecut, actorul a fost exclus inclusiv din sezonul final al "House of Cards". De asemenea, în semn de protest și de solidaritate cu victimele lui Spacey, Ridley Scott a eliminat prestația lui Spacey din cel mai recent film al său, "All the Money in the World".

Deși a negat majoritatea acuzațiilor care i-au fost aduse anul trecut, Spacey şi-a cerut totuși scuze pentru comportamentul nepotrivit pe care l-a avut față de câteva persoane în luna octombrie, dar de atunci nu a mai ieșit în presă cu nicio declarație oficială. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni