• PRO TV
  • Ce spune partenera lui Kevin Spacey din House of Cards de orientarea sexuală a actorului

Ce spune partenera lui Kevin Spacey din House of Cards de orientarea sexuală a actorului

Ce spune partenera lui Kevin Spacey din House of Cards de orientarea sexuală a actorului

Patru ani au filmat împreună pentru serialul de succes House of Cards și niciunul nu știa amănunte din viața personală a celuilalt. Robin Wright, partenera lui Kevin Spacey, a vorbit pentru prima dată despre scandalul sexual care îl are în centrul atenției pe dublul laureat al premiului Oscar.

Robin Wright (52 de ani), care o joacă pe Claire Underwood în serialul de succes, a vorbit pentru prima dată de la izbucnirea scandalului sexual în care este implicat partenerul ei din film, Kevin Spacey (59 de ani). Wright a declarat că nu știa nimic despre orientarea sexuală a partenerului său și nici nu-l bănuia vreo secundă că ar fi putut comite faptele de care e acuzat. Lui Kevin Spacey i se atribuie mai multe acuzații de agresiune sexuală, fapte care l-au determinat să recunoască public că de-a lungul vieții a întreținut relații sexuale și cu femei și cu bărbați, însă toate au fost cu acceptul acestora.

„Am fost colegi de platou. Nu socializam niciodată în afara serviciului. Aveam o relație bazată pe respect, una strict profesională. El s-a purtat foarte bine cu mine, nu a fost lipsit de respect, asta e experiența mea, acesta e singurul lucru despre care simt că am dreptul să vorbesc”, a spus actrița, conform today.com.  

La sfârșitul lunii octombrie 2017, echipa de producție a serialului a fost nevoită să suspende filmările pentru sezonul 6 din cauza acuzațiilor lansate în spațiul public la adresa vedetei sale. Rețeaua TV care produce filmul a anunțat concedierea lui Kevin Spacey. Robin Wright spune că pentru ea a fost un șoc și că de atunci nu l-a mai văzut pe actor în public. 

„Nu mai știu nimic de el și nu știu nici cum să dau de el. Kevin și cu mine ne știam doar de la filmări. Nu-l cunosc pe acest om. Îl știam însă pe artizanul incredibil care este Kevin Spacey”, a continuat actrița, care nu a dorit să comenteze decizia echipei sale de a-l lăsa pe bară pe actorul acuzat de hărțuire sexuală.

Cred că am fost cu toții surprinși, desigur, și totodată întristați. Am mers mai departe și cred că am fost recunoscători pentru faptul că am putut finaliza seria, așa cum am plănuit”, a concluzionat Robin Wright, care în sezonul 6 al seriei devine personaj principal odată cu îndepărtarea lui Spacey.

Citește și: Șapte mituri despre hărțuirea sexuală explicate bărbaților

Cine îl acuză pe Kevin Spacey

Prima acuzație a fost lansată în octombrie 2017 de actorul Anthony Rapp, care a dezvăluit că Spacey i-a făcut avansuri sexuale la o petrecere care a avut loc în 1986, în apartamentul vedetei House of Cards din New York. Rapp, care pe vremea aceea avea 14 ani, a declarat că Spacey a încercat să-l seducă și s-a urcat pe el, după ce consumase mult alcool.

Într-o postare pe contul lui de Instagram, care a fost ultima sa reacție publică, Kevin Spacey spune că nu își amintește episodul relatat de Rapp, dar că își cere scuze dacă l-a deranjat cu comportamentul său la o petrecere în care a băut peste măsură.

 

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on

Daniel Beal, un barman de 27 de ani, l-a acuzat pe Spacey de agresiune sexuală. Tânărul a povestit că în 2010, în timp ce se afla în pauza de țigară, actorul s-a apropiat de el, i-a arătat penisul și l-a invitat să-l atingă. Totodată, spune Beal, Kevin Spacey a încercat să-i ofere drept mită un ceas care valorează peste 6.000 de euro.

Tony Montana, un regizor de film, a povestit că în 2003 Spacey i-a cerut să iasă cu el dintr-un bar, după ce anterior l-a atins între picioare.

Actorul Roberto Cavazos l-a acuzat de hărțuire sexuală, după ce Spacey a încercat să-l atingă în zona intimă. Cavazos a explicat într-o postare pe o rețea de socializare că nu e singurul care a fost pipăit de starul de la Hollywood, doar că alții s-au temut să reacționeze.

Kris Nixon, un barman din Belfast, a povestit că Spacey s-a apropiat de el și i-a spus că poate să-i ofere o partidă de sex mai bună decât iubita lui. Nixon a mai spus că actorul i-a pus mâna pe picioare la o petrecere pe care Spacey a organizat-o la Londra.

Credit foto: Facebook House of Cards

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni