• PRO TV
  • Iulia Albu a pozat într-o ipostază rară, alături de iubitul ei

Iulia Albu a pozat într-o ipostază rară, alături de iubitul ei

Iulia Albu a pozat într-o ipostază rară, alături de iubitul ei

După divorțul de Mihai Albu, Iulia Albu a fost cât se poate de discretă cât privește viața ei personală.

Acum însă Iulia Albu se bucură de o frumoasă relație sentimentală, iar de Revelion aceasta a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de iubitul ei.

Citește și: 20 de poveşti de Crăciun cu vedetele PRO TV. Iulia Albu: "Ca trendsetter, de mică îmi puneam beteala în cap"

”Nu am nevoie de vâsc pentru a-l săruta pe iubitul meu și sper din tot sufletul să nu fiu cerută în căsătorie în noaptea dintre ani! Mi se pare total banal și lipsit de inspirație! Sunt într-un punct foarte frumos din viața mea și intenționez să mă bucur la maximum de lucrurile pe care le avem, fără compromisuri și-n afară oricărui stereotip.”, declara vedeta, în urmă cu câteva săptămâni, într-un interviu exclusiv pentru Perfecte.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

În cadrul aceluiași interviu, Iulia, care este mămica unei fetițe, Mikaela, a precizat că unul dintre motivele pentru care este recunoscătoare este și partenerul ei. ”Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi în care o pot vedea pe Mikaela zâmbind și sunt ținută în brațe de iubitul meu.”

La vederea Iuliei alături de iubitul ei, fanii de pe Instagram s-au grăbit să o complimenteze: ”Superbi sunteți”, ”O potriveală super!!”, ”Te admir foarte mult Iulia Albu atât de feminină, inteligentă, atât de fină și capricioasă. Ești desăvârșită. Meriți să fii iubită și fericită”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni