• PRO TV
  • Globurile de Aur 2019: 10 momente amuzante care au avut loc în culise

Globurile de Aur 2019: 10 momente amuzante care au avut loc în culise

Globurile de Aur 2019: 10 momente amuzante care au avut loc în culise

Sandra Oh și Andy Samberg, prezentatorii ceremoniei din acest an a Globurilor de Aur, au fost responsabili cu momentele amuzante pe scenă, dar și în culise distracția a fost pe măsură.

Momentele hilare, ciudate sau de-a dreptul jenante nu au lipsit nici la această ediție a Globurilor de Aur, care au avut loc la hotelul Beverly Hilton, din Beverly Hills, duminică seara.

Citește și: Globurile de Aur 2019. Lista completă a câștigătorilor

Keri Russell s-a întâlnit cu partenerul său din ”The Americans”, Matthew Rhys, la toaleta bărbaților, după ce s-a săturat să aștepta la coada interminabilă de la toaleta femeilor. ”Băieții nu folosesc pisoarele. Eu o să folosesc un pisoar”, a fost ea auzită spunând, conform People.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tina turnbow (@tina_turnbow) on

Soțul lui Rachel Brosnahan, actrița din ”The Marvelous Mrs. Maisel”, a fost surprins pe covorul roșu jucând Pokémon GO.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes) on

Jim Carrey a fost surprins alături de noua sa iubită, Ginger Gonzaga, apărând pentru prima oară împreună pe covorul roșu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Carrey Online (@jimcarreyonline) on

Emily Blunt a fost extrem de încântată de rochia ei Alexander McQueen, spunându-le prietenilor săi: ”Este ca o piesă de muzeu, nu-i așa?”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????? ???????????????????? ✨ (@cityofblunt) on

Dax Shepard, care a însoțit-o pe soția sa Kristen Bell, i-a salutat entuziast pe Bradley Cooper și Irina Shayk, spunându-i actorului din ”A Star is Born”: ”Doamne Dumnezeule! Bună! Nu te-am mai întâlnit niciodată!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moda WOOW (@modawoow) on

Jessica Chastain (câștigătoare a premiului Oscar) și soțul ei, Gian Luca Passi de Preposulo, au fost opriți de bodyguarzi înainte de a intra în hotel. Aceștia din urmă nu aveau nici cea mai vagă idee cine sunt actrița și partenerul acesteia, dar au avut răbdare până când aceștia au scos biletele și le-au arătat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on

Denzel Washinton a fost oprit de un fan, care l-a întrebat: ”Denzel, pot să fac o poză cu tine?” apoi a pus un braț în jurul actorului. ”Am spus eu cumva da? Când rogi pe cineva să facă o poză cu tine, aștepți să ți să spună da”, a răspuns Washington.

Taraji P. Henson a început să țipe: ”O, Doamne! Oh, Doamne! Nu mișcă nimeni, nimeni să nu miște! Inelul meu!”. Aceasta și-a dat seama că bijuteria împrumutată lipsea de pe degetul ei. Din fericire, Terry Crews s-a pus în genunchi și a ajutat-o să-și găsească inelul. 

Timothée Chalamet și John David Washington s-au felicitat reciproc pentru că au pierdut, fiecare la categoria lui. ”Niciunul dintre noi nu a câștigat!”, a spus actorul din ”Beautiful Boy” în timp ce-l îmbrățisa pe actorul din ”Blackkklansman”. ”Da, dar tu ești cel mai tare”, a replicat fiul lui Denzel Washington.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Getty Images Entertainment (@gettyentertainment) on

După ce a câștigat la categoria cel mai  bun cântec, Lady Gaga a fost întrebată dacă este și meritul lui Bradley Cooper pentru obținerea trofeului. ”O să răspuns la asta, doar că trofeul este pentru cel mai bun cântec original, așa că el a fost incredibil ca regizor și mi-a plăcut să lucrez alături de el și m-a făcut o actriță mai bună, dar noi suntem încântați pentru cât de mult a crezut el în acest cântec”, a răspuns ea.

Cea de-a 76-a ediția a Globurilor de Aur a avut loc aseară și a fost difuzată live de NBC.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni