• PRO TV
  • Mihai Trăistariu a dezvăluit de ce a pus poze deocheate pe conturile sociale: „I-am șocat pe toți”

Mihai Trăistariu a dezvăluit de ce a pus poze deocheate pe conturile sociale: „I-am șocat pe toți”

Mihai Trăistariu a dezvăluit de ce a pus poze deocheate pe conturile sociale: „I-am șocat pe toți”

Mihai Trăistariu a revenit în lumina reflectoarelor, iar acum vrea să aducă României primul trofeu la Eurovision. Cântărețul a explicat de ce în urmă cu câțiva ani a luat decizia de a-și spori notorietatea cu poze deocheate postate pe rețelele sociale.

Mihai Trăistariu a cunoscut celebritatea în zorii anilor 2000 cu trupa Valahia, iar în 2006 a impresionat cu prestația sa de la Eurovision. În acel an, artistul a fost în mai multe turnee decât a visat vreodată și a crezut că va putea trăi toată viața cu faima pe care i-a adus-o piesa „Tornero”. Mihai recunoaște că acesta a fost un gând naiv și, când a început să intre într-un con de umbră, a apelat la o strategie pe care nu a agreat-o, dar care l-a readus în atenția publicului.

„După 2006 am pierdut puțin șirul și noțiunea timpului și am omis să mă mai promovez cum trebuie, să caut piese bune, să intru în trend cu noul sound și aici cred că este greșeala mea și a casei de discuri. Succesul meu s-a stins așa treptat și spaima mea după vreo zece ani de Tornero, în frica aceea de a nu dispărea, a venit această variantă, acest compromis (...) De teamă, am făcut acele poze. M-am gândit că o să fie o explozie de presă. Mi-a fost jenă, pentru că eram perceput ca un băiat cuminte și serios și, dintr-o dată, i-am șocat pe toți”, a spus artistul în emisiunea La Măruță.Cântărețul spune că i-a fost rușine de el și de postările pe care le făcea, dar că ele și-au atins scopul de a-l readuce în actualitate.

Nu dau vina pe nimeni, eu sunt principalul vinovat, dar ca să nu mă sting de tot și să nu mă uite lumea, băi zic ce să fac, o nebunie, ca să reapar? Și iată de ce am făcut acele poze. Îmi pare rău, pentru că mi-e jenă de anumiți oameni, dar în același timp nu cred că a fost rău, pentru că am revenit cumva, voi m-ați chemat, am făcut tur de emisiuni în perioada aia și, într-un fel, nu m-a uitat lumea”, s-a confesat el în emisiunea lui Cătălin Măruță.Vrea să câștige Eurovision 2019

Mihai Trăistariu este decis să câștige concursul Eurovision, care în acest an se desfășoară la Tel Aviv. În 2006 s-a clasat pe locul 4, însă a obținut cel mai mare punctaj dintre toți artiștii care ne-au reprezentat la acest show. Până să se bată pentru titlul suprem, Mihai trebuie să treacă de semifinalele competiției interne, programate la 27 ianuarie și 10 februarie 2019. Marea finală a selecției naționale va avea loc la 17 februarie, zi în care vom afla numele reprezentantului României la Eurovision 2019.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni