Brigitte Sfat

Brigitte Sfat

Fotomodel, mama, vaduva, femeie de afaceri, Brigitte Torj a devenit celebra in urma cu cativa ani. Nascuta in 1977 la Arad, Brigitte era, prin anul 2000, marea revelatie a Banatului si era cunoscuta in special pentru prezentarile de lenjerie intima.

A castigat concursul Top Model Romania of the Year si a fost printre cele zece finaliste la Top Model of the World. S-a casatorit cu omului de afaceri timisorean Octavian Sfat. In decembrie 2002, la numai 25 de ani, Brigitte Sfat a ramas vaduva dupa ce sotul, patron al unui adevarat imperiu ce cuprindea discoteci si restaurante, a murit suspect. Brigitte Sfat a ramas sa administreze afacerile.

A urmat un episod neplacut in viata topmodelului in momentul in care a tocmit doi indivizi din lumea interlopa sa ii aplice o corectie unui angajat despre care credea ca o fura. Acestia I-au sechestrat pe angajati si le-au aplicat o bataie strasnica. A inceput o ancheta, iar Brigitte Sfat a fost condamnata si a ajuns in inchisoare. Tanara a introdus exercitiile de aerobic in randul detinutelor.

Dupa ce si-a ispasit pedeapsa, Brigitte Sfat, s-a recasatorit. De curand, tanara a fost implicata intr-un accident de circulatie.

Brigitte
a fost la Happy Hour si a vorbit despre relatia ei cu Ilie Nastase.


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni