• PRO TV
  • Cine e actorul care refuză să-și sărute partenerele din filme, chiar dacă scenariul i-o cere

Cine e actorul care refuză să-și sărute partenerele din filme, chiar dacă scenariul i-o cere

Cine e actorul care refuză să-și sărute partenerele din filme, chiar dacă scenariul i-o cere

În toată istoria cinematografiei nu s-a mai pomenit așa ceva, însă actorul Neal McDonough spune că nimic și nimeni nu-l va putea convinge vreodată să-și încalce principiile.

Neal McDonough (52 de ani), pe care poate vi-l amintiți din Minority Report și Camarazi de război, nu acceptă un rol dacă este pus să-și sărute pe gură partenerele de platou. Actorul nu are nimic personal cu colegele de breaslă, însă este statornic unui principiu de la care nu s-a abătut niciodată. El consideră că buzele sale îi sunt dedicate exclusiv soției lui, fostul fotomodel Ruve Robertson, și nimeni nu l-ar putea convinge să-și schimbe părerea.

Actorul a mărturisit într-un interviu acordat publicației Closer Weekly că totul se datorează devotamentului pentru soția sa și credinței sale religioase. Neal McDonough este un catolic practicant și nu se abate de la o serie de principii, chiar dacă acest lucru îl costă roluri importante. 

Nu voi săruta nicio altă femeie, deoarece aceste buze sunt pentru o singură femeie”, mărturisește actorul american, care recunoaște că din cauza acestui obicei a pierdut un onorariu de circa un milion de dolari pentru apariția într-un serial de televiziune. 

Neal e foarte fidel soției sale


McDonough a primit oferta de a juca în serial în anul 2010, iar printre altele, el ar fi trebuit să filmeze o serie de scene intime cu actrița Virginia Madsen. 

„Am fost surprins și a fost o situație oribilă pentru mine. După acest episod nu am mai putut obține un job, pentru că toată lumea credea că sunt un om religios zelos. Da, sunt foarte religios. Dumnezeu și familia sunt pe primul loc, iar eu pe locul doi. Acestea sunt regulile după care trăiesc. A fost greu în primii ani. Dar nu aveam de gând să pierd lupta. Și a funcționat. Cariera mea a fost fenomenală”, se confesează actorul, care a jucat inclusiv rolul soțului lui Nicollette Sheridan în Neveste disperate.

Neal a jucat și în serialul Suits, care i-a adus lui Meghan Markle celebritatea. Recent, producătorii seriei au declarat că i-au pregătit ducesei de Sussesx un onorariu fabulos pentru a se întoarce pe micul ecran.

Citește și: Câți bani ar putea primi soția prințului Harry pentru o scenă de două minute

Neal McDonough în Minority Report și Camarazi de război


Are cinci copii cu soția lui

Neal McDonough s-a căsătorit cu modelul sud-african Ruve Robertson în anul 2003. Cei doi au împreună cinci copii: Morgan Patrick (13 ani), Catherine Maggie (11 ani), London Jane (9 ani), Clover Elizabeth (7 ani) și James Hamilton (4 ani). 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni