• PRO TV
  • Zack din ”Salvați de clopoțel”, despre conflictul cu Screech. Nu și-au mai vorbit de 20 de ani

Zack din ”Salvați de clopoțel”, despre conflictul cu Screech. Nu și-au mai vorbit de 20 de ani

Zack din ”Salvați de clopoțel”, despre conflictul cu Screech. Nu și-au mai vorbit de 20 de ani

Mark-Paul Gosselaar, actorul principal din serialul ”Salvați de clopoțel”, a vorbit despre conflictul său cu Dustin Diamond.

Mark-Paul Gosselaar (Zack) și Dustin Diamond (Screech) erau în popularul sitcom cu liceeni ”Salvați de clopoțel” cei mai buni prieteni. Serialul a rulat între 1989 și 1993.

Citește și: Screech din "Salvati de clopotel", la 24 de ani de la debutul serialului

Acum însă Mark-Paul Gosselaar (44 de ani) a dezvăluit că lucrurile între el și Dustin Diamond nu au fost la fel de plăcute în viața reală. 

În cadrul emisiunii ”Watch What Happens Live With Andy Cohen”, actorul, care este cunoscut pentru rolul irezistibilului Zack Morris, a mărturisit că nu a mai vorbit cu fostul său coleg de serial de mai bine de 20 de ani. ”Este adevărat. Nu inventez absolut nimic”.

După ce ”Salvați de clopoțel” s-a terminat, Dustin Diamond a intrat într-o serie de necazuri. Acesta a petrecut trei luni în spatele gratiilor după ce a fost găsit vinovat pentru port ilegal de armă, în urma unei bătăi, în 2004. 

Mai apoi a cochetat cu industria filmelor pentru adulți, înainte de a lansa o carte de dezvăluiri din culisele serialului, intitulată ”Behind the Bell”, care se pare că i-a supărat pe colegii săi, pentru că vorbea despre consumul de droguri și comportament sexual inadecvat. 

În altă ordine de idei, în același interviu, Mark a dezvăluit că el și colegii săi de serial nu primesc niciun ban pentru drepturile de autor, în urma succesului imens al serialului.

De obicei, de fiecare dată când un serial este redifuzat, actorii primesc un procent din noile încasări.

”Noi am făcut o afacere foarte proastă”, a explicat Mark. ”Pe atunci, am semnat niște contracte jalnice. Asta este. Treci mai departe, înveți din greșeli. O experiență grozavă”.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni