• PRO TV
  • Jeff Bezos nu e singurul. Top 11 cele mai scumpe divorțuri din showbiz-ul american

Jeff Bezos nu e singurul. Top 11 cele mai scumpe divorțuri din showbiz-ul american

Jeff Bezos nu e singurul. Top 11 cele mai scumpe divorțuri din showbiz-ul american

Divorțul fondatorului Amazon, Jeff Bezos, care a devenit - în iunie 2018 - cel mai bogat om din lume, ar putea fi cel mai scump divorț al tuturor timpurilor, scrie site-ul People. 

MacKenzie și Jeff Bezos

Începem acest top cu divorțul lui Jeff Bezos, care ar putea fi, de departe, cel mai scump al tuturor timpurilor. În fața legii americane toate proprietățile lui Jeff Bezos sunt deținute atât de el, cât și de soția sa, prin urmare, în urma unui divorț, ele se impart în mod egal. Există o singură excepție legală: contractual prenupțial. People scrie că Bezos nu a făcut publică informația dacă i-a pus sau nu în față soției sale un contract prenupțial, prin urmare, în lipsa unui asemenea contract, soția sa va primi jumătate din averea sa de 137 de miliarde. 

Juanita și Michael Jordan

Jordan a divorțat în 2006, după o căsnicie de 17 ani. People scrie că soția sa a fost cea care a cerut divorțul, după ce îl ceruse și în 2002. Juanita a primit în urma divorțului 168 de milioane de dolari, o sumă-record pentru acea vreme.

Heather Mills și Paul McCartney

McCartney i-a lăsat soției sale 50 de milioane de dolari în urma divorțului și a spus ulterior în foarte multe interviuri că mariajul cu Mills a fost „o mare greșeală financiară”.

Amber Heard și Johnny Depp

Actrița a cerut divoțul în 2016, după doar 15 luni de căsnicie. Heard a primit 7 milioane de dolari în urma divorțului, pe care i-a donat unor fundații caritabile.

Ulterior, ea l-a acuzat pe Depp de violență domestică. La rândul lui, și actorul a acuzat-o pe Heard de violență domestică. În cele din urmă, cei doi s-au înțeles în afara sălii de judecată. 

Amy Irving și Steven Spielberg 

Prima căsnicie a lui Spielberg a durat doar patru ani și a făcut-o foarte fericită pe Amy Irving. În urma partajului, ea a primit 100 de milioane de dolari.

Mel Gibson și Robyn Moore

Gibson a divorțat de Moore după aproape 30 de ani, în 2011. Averea lui Gibson la acea vreme era de 850 de milioane de dolari. Prin urmare, Moore a primit 425 de milioane, în lipsa unui contract prenupțial.

Madonna și Guy Ritchie

Divorțul lor din 2008 a fost de bun-augur pentru regizorul Guy Ritchie, care a rămas în urma partajului cu 92 de milioane de dolari.  

Kim Basinger și Alec Baldwin

Divorțul dintre Basinger și Baldwin a fost unul intens, culminând cu un interviu în care Basinger a spus că are fantezii în care Baldwin moare în chinuri. La rândul lui, actorul a numit-o pe fosta soție „văduvă neagră”.

Suma pe care Basinger i-a plătit-o lui Baldwin a fost de ordinul sutelor de milioane de dolari.

Denise Richards și Charlie Sheen

Un alt divorț care s-a lăsat cu un partaj de sute de milioane de dolari a fost și cel dintre actorul Charlie Sheen și Denise Richards. Cei doi s-au despărțit în 2006.

Ivana și Donald Trump

Trump s-a înțeles cu Ivana în afara instanței și i-a plătit 25 de milioane de dolari. Divorțul dintre cei doi a fost foarte mediatizat, pe fondul zvonurilor că Trump ar fi înșelat-o pe Ivana cu următoarea sa soție, Marla Maples. 

Harrison Ford și Melissa Mathison

Cei doi s-au despărțit în 2004, după 21 de ani de căsnicie. Mathison a primit în urma partajului 85 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni