• PRO TV
  • Standoff muzical: Rami Malek și Freddie Mercury, alături într-un filmuleț care cucerește internetul

Standoff muzical: Rami Malek și Freddie Mercury, alături într-un filmuleț care cucerește internetul

Standoff muzical: Rami Malek și Freddie Mercury, alături într-un filmuleț care cucerește internetul

În filmuleț, secvențe din lungmetrajul „Bohemian Rhapsody" sunt alăturate secvențelor din concertul Live Aid.

 Nu e suprinzător că acest filmuleț cucerește încă o dată fanii Queen, de vreme ce drama biografică regizată de Bryan Singer și Dexter Fletcher, cu Rami Malek în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul american. 

Presa de specialitate a scris atunci că în primul weekend de la lansare filmul a avut încasări de aproape 50 de milioane de dolari doar în Statele Unite și peste 140 de milioane de dolari la nivel global. 

Pelicula spune povestea începuturilor trupei britanice Queen și îi are în distribuție pe Rami Malek (în rolul legedarului Freddie Mercury), pe Ben Hardy (în rolul lui Roger Taylor), pe Joshen Mazzello (în rolul lui John Deacon) și pe Gwilym Lee (în rolul lui Brian May). 

Deși Rami Malek e văzut ca un candidat sigur la Oscaruri pentru rolul pe care îl face, totuși filmul în sine nu a stârnit entuziasmul criticilor, el având un scor de 60% pe site-ul de specialitate Rotten Tomatoes.

Criticii îl consideră un film plin de clișee, care distorsionează realitatea și nu reușeste să prezinte nimic memorabil din istoria Queen.

De cealaltă parte, Malek a fost lăudat pentru că portretizează un Freddie foarte apropiat de cel real. Actorul, care are deja în palmares un premiu Emmy, s-a remarcat prin rolul pe care îl face în serialul TV „Mr. Robot”, descris de critici drept „un fel de Fight Club, dar cu hackeri”. 

Poți urmări trailer-ul mai jos: Live Aid a fost concert rock caritabil care a avut loc în 13 iulie, 1985. Evenimentul a fost organizat de Bob Geldof și Midge Ure pentru a strânge fonduri pentru combaterea foametei din Etiopia.

Fiind numit un "tonomat mondial", principalele locații au fost stadionul Wembley din Londra (la care au asistat 72.000 de persoane) și stadionul JFK din Philadelphia (la care au asistat 90.000 de persoane), cu câteva spectacole susținute și în alte locuri (cum ar fi Moscova și Sydney).

A fost evenimentul TV cu cel mai mare număr de spectatori din istorie: un număr de aproximativ 1.5 miliarde de persoane din 100 de țări au vizionat transmisia în direct.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni