• PRO TV
  • Chris Pratt vrea să slăbescă urmând regimul alimentar al profeților din Vechiul Testament

Chris Pratt vrea să slăbescă urmând regimul alimentar al profeților din Vechiul Testament

Chris Pratt vrea să slăbescă urmând regimul alimentar al profeților din Vechiul Testament

Actorul din „Gardienii Galaxiei” ar face orice pentru a da jos câteva kilograme, iar această dietă l-ar putea ajuta cu adevărat să-și atingă obiectivul.

Erau vremuri când Chris Pratt era poreclit „grăsuțul de la Hollywood”, descriere pe care a primit-o din cauza formelor sale rotunjite. Actorul american nu a scăpat nici acum de kilogramele în plus, dar, spune el, a găsit un regim care ar trebui să ne facă să uităm acest apelativ. Chris Pratt a dezvăluit că ține o dietă bazată pe post și rugăciuni, vreme de 21 de zile.

Actorul din „Gardienii Galaxiei” e cunoscut drept un om religios, el participând la mai toate slujbele de duminică dimineață. E obișnuit cu postul, care e recomandat de Biblie. Conform today.com, Pratt s-a inspirat din dieta urmată de profetul Daniel din Vechiul Testament. El va ține post timp de 21 de zile, perioadă în care va bea doar apă și va mânca doar semințe, legume și fructe.

FOTO: Chris Pratt Twitter

În vechime, profetul Daniel ar fi trăit toată viața doar cu alimente crude și apă, pentru a-și păstra trupul curat și pentru a menține o conexiune spirituală nealterată cu Dumnezeu.

Actorul a postat un Insta Story în care își anunța urmăritorii că se află în ziua a treia de post. Regimul său alimentar se va termina la începutul turneului de promovare a noului film în care joacă, Lego Movie 2. Actorul a glumit cu fanii săi, spunând că, cel mai probabil, va fi cuprins de halucinații din cauza regimului strict.

Chris Pratt nu e un credincios închipuit și nu merge la biserică doar ca să fie văzut acolo. Actorul este statornic credinței sale și are o relație specială cu Divinitatea. El a declarat că a decis, împreună cu iubita lui de acum, Katherine Schwarzenegger, să aibă relații intime abia după ce se căsătoresc.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni