• PRO TV
  • „Sesiune, sesiune”, noul cover amuzant lansat de Noaptea Tarziu, direct in trending

„Sesiune, sesiune”, noul cover amuzant lansat de Noaptea Tarziu, direct in trending

„Sesiune, sesiune”, noul cover amuzant lansat de Noaptea Tarziu, direct in trending

Noaptea Târziu a lansat de-a lungul timpului mai multe parodii amuzante inspirate din viața de student, iar în „ajun” de sesiune, cei trei băieți au lansat un cover după piesa „Manele” a lui Spike

La mai puțin de 24 de ore de la momentul lansării pe YouTube, „Sesiune, sesiune” este pe locul 4 în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube.În parodia „Sesiune, sesiune”, Noaptea Târziu tratează cu multă seriozitate problemele studenților care nu învață nimic și trebuie să își rezerve un loc lângă cuier, în timpul examenelor, pentru a avea acces la fițuicile din geci, paltoane sau ghiozdane.

Perioada studenției a fost foarte distractivă pentru toți trei și ne face plăcere să cântăm despre cum e să ai examene, să treci prin tot felul de situații sau să chiulești. Faptul că cei care ne urmăresc se distrează când ne ascultă, ne bucură foarte tare și le urăm succes în sesiune”, declara Cuza de la Noaptea Târziu.

Anul trecut, canalul de YouTube al băieților de la Noaptea Târziu a depășit pragul de 1,5 milioane de abonați și a devenit unul dintre cele mai mari canale de vlogging românesc de pe YouTube.

Cel mai vizualizat clip de pe canalul băieților este „Sunt un cocalar”, care a generat peste 36 de milioane de vizualizări pe YouTube, urmat de clipuri precum „La bunica” (18 mil. de vizualizări) și „Am belit-o (Bacu’)” (17,2 mil. de vizualizări). În total, cele peste 254 de videoclipuri urcate pe canalul oficial de YouTube al vloggerilor depășesc 443 de milioane de vizualizări.

Anul trecut, echipa antrenată de cei trei băieți de la Noaptea Târziu a câștigat competiția Next Big Vlogger. În cadrul acestui proiect la care au participat pentru al doilea an consecutiv, Cuza, Emi și Cucu, alături de alți creatori de conținut consacrați, au antrenat vloggeri începători pentru a-i ajută să devină următorii entertaineri de succes ai României.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni