• PRO TV
  • S-au pus în vânzare biletele la concertul Ed Sheeran de la București. Artistul, pe Arena Națională în 2024

S-au pus în vânzare biletele la concertul Ed Sheeran de la București. Artistul, pe Arena Națională în 2024

S-au pus în vânzare biletele la concertul Ed Sheeran de la București. Artistul, pe Arena Națională în 2024

Biletele la concertul Ed Sheeran din 24 august 2024 au fost puse în vânzare online. Artistul britanic va cânta pe Arena Națională din București.

Biletele la concertul Ed Sheeran la București 2024 pot fi cumpărate de pe site-ul cts.eventim.ro, iar prețurile sunt cuprinse între 299 lei și 599 lei, cu taxe de rezervare incluse.

Organizatori anunță că, la această sumă, se adaugă o taxă de comandă/serviciu de 2,5% la finalizarea comenzii. Fanii artistului sunt anunțați că pot cumpăra maximum șase bilete la fiecare comandă, iar tichetele le vor fi livrate în format electronic, înainte de spectacol.

Ed Sheeran, concert pe Arena Națională pe 24 august 2024

Megastarul britanic Ed Sheeran vine pentru a doua oară în București, după concertul din iulie 2019 susținut pe Arena Națională. Atunci a fost aplaudat de peste 50.000 de oameni, după apariția memorabilă în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Artistul a interpretat atunci cele mai cunoscute piese ale sale în fața unui stadion arhiplin și a fost impresionat de faptul că românii îi știu versurile pe de rost.

Invitatul special al artistului este Calum Scott, pe care fanii din România l-au mai văzut la festivalul Summer in the City din acest an.

În acest an, Ed Sheeran a lansat două albume, "-ʼ" (Subtract) și Autumn Variations, la care a lucrat cu Aaron Dessner, membru al trupei The National, ambele ajungând pe locul 1 în întreaga lume. Lansate în mai, respectiv septembrie, albumele au câștigat imediat aprecierea criticilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni